На днешната дата през 2007 известната киноактриса и модел Анна-Никол

...
На днешната дата през 2007 известната киноактриса и модел Анна-Никол
Коментари Харесай

Анна-Никол Смит: скандалната блондинка, която беше смачкана от славата

На днешната дата през 2007 известната киноактриса и модел Анна-Никол Смит е открита мъртва в хотелската си стая след корист с опиати. Повече от 15 години след гибелта ѝ, шоубизнеса не може да не помни магнетичното ѝ наличие. 

Анна-Никол Смит изживя късия си живот бурно и неуморно. Тя беше наричана Тексаската роза и се радваше на необятна социална известност. Това се дължеше най-вече на обилните ѝ форми, платиненорусата коса и разюзданото ѝ поведение.

Освен с хубостта си, Анна беше известна с буйния си манталитет и любовта си към купоните, чашката и неразрешените наркотични вещества.  Отстрани животът ѝ изглеждаше блестящ, само че истината е, че е изпълнен както с големи триумфи, по този начин и с трагични моменти.

Родена е на 28-и ноември 1967 година в Тексас. Изживява мъчно детство, защото израства без татко. Той напуща фамилията, когато Анна е единствено на няколко месеца. За да изкарва прехраната си, младата Анна работи в ресторант за бързо хранене, където открива бъдещия си първи брачен партньор – Били Смит. Двамата влюбени подписват брак, когато хубавицата е едвам на 17 година Тогава се ражда и синът им, Даниел. Не след дълго обаче се стига до бракоразвод.

Младата Анна копнее да бъде идната Мерилин Монро и се бори за тази си цел. Мъчейки се да устоя себе си и сина си, тя е принудена да работи всякакви специалности, в това число и стриптизьорка. Късметът ѝ се усмихва през 1991 година, когато среща възрастния петролен магнат Хауърд Маршал на работното си място.
                             

Съвсем скоро след запознанството ѝ с Маршал, Анна-Никол Смит се появява на корицата на " Плейбой "  – решителен миг в кариерата ѝ. След това тя става рекламно лице на стилния бранд Guess.

През 1993 година Анна е приета за „ Плеймейт на годината “ и името ѝ нашумява още повече. Превръща се в интересна персона за медиите, поради непрекъснатите ѝ възходи и падения. Самата тя приветства папараците и се радва на вниманието на таблоидите.

Когато е единствено на 26 година, Анна се омъжва за Хауърд Маршал, който тогава е на 89 година Сватбата ѝ с мъж, който може да ѝ бъде дядо предизвиква скандал и голям брой обвинявания, че се интересува само от благосъстоянието на доста по-възрастния си брачен партньор. Според някои медии Анна даже тръгнала на странствуване до Гърция без Маршал.

През 1995 година той умира, а Анна не прекарва с него последните му дни. Хауърд не я е присъединил в наследството си и тя стартира борба за това, което съгласно нея ѝ се поставя. Съдът присъжда на хубавицата малка част от парите на мъртвия ѝ брачен партньор.

Анна-Никол Смит към този момент знае по какъв начин да подхрани сполучливо интереса към себе си и през 2002 година започва лично шоуто – „ Шоуто на Анна-Никол “. То отразява всички компликации в живота ѝ през миналите последни две години. Феновете ѝ не престават да я обичат и наблюдават, даже и откакто шоуто е свалено от ефир.

Красивата блондинка е объркана, постоянно има проблеми с тежестта и неразрешените субстанции. Но все пак кариерата ѝ продължава да бъде в разцвета си. Тя участва в голям брой реклами, фотосесии, филми и става лице на линия за диетични артикули.
                             

През 2006 година Анна оповестява, че е бременна и девет месеца по-късно се ражда щерка ѝ Даниелин. Легендарната хубавица е по-щастлива от всеки път, тъй като постоянно си е мечтаела за второ дете, само че трагично събитие помрачава щастието ѝ. Синът ѝ Даниел умира от свръхдоза единствено три дни след раждането на сестричката му. Анна по този начин и не можа да преживее загубата

Семейната покруса се превръща във водеща тематика за медиите и за Смит става все по-трудно да издържи на напрежението. Умира през 2007 година, когато е единствено на 39 година и в разцвета на кариерата и хубостта си. Намерена е в хотелска стая в Холивуд да лежи в безсъзнание. Сложила е завършек на живота си по същия отблъскващ метод като сина си – посредством сввръхдоза и антидепресанти.

Кончината на модела на " Плейбой "  предизвиква голям брой въпроси, а животът ѝ се трансформира във ентусиазъм за документални филми и книги. Макар и посмъртно, Анна въпреки всичко реализира фантазията си, тъй като след гибелта ѝ постоянно е оприличавана на една по-съвременна версия на Мерилин Монро. 
 
                             

След себе си тя остави редица кавги, съмнения към непредвидения си край, само че и едно прелестно малко момиченце.

Дъщеря ѝ – Данилин Брикхед, е към този момент на 16 години и поразява всички с ангелското си изражение и приликата с майка си.

Бащата на тийнейджърката – фотографът Лари Брикхед, се е зарекъл да не разреши щерка му да тръгне по стъпките на починалата ѝ майка. Той настойчиво отхвърля да разреши на Данилин да стане модел, макар че оферти не липсват.
                             

Лари завоюва дело за настойничество на детето против колегата на Смит по времето на гибелта ѝ – водещия Хауърд Стърн, който искаше да стане настойник на Дани.

Лари изяснява, че му е било мъчно да изясни на щерка си, когато е била напълно дребна, че майка ѝ не е измежду живите. " Първоначално ѝ казах, че мама е в облаците. Веднъж, като пътувахме със аероплан, тя ме попита: " Мама на кой облак е? Може би ще може да дойдем да поиграем...

Данилин частично е кръстена на брат си Даниел, който умира от корист с медикаменти в деня, в който е отишъл в болничното заведение да види новородената си сестричка.

Сега бащата се е зарекъл, че ще направи всичко допустимо да защищити щерка си от пороците на майка ѝ.
 Анна-Никол Смит: скандалната русокоска, която беше смачкана от славата  Анна-Никол Смит: скандалната русокоска, която беше смачкана от славата  Анна-Никол Смит: скандалната русокоска, която беше смачкана от славата  Анна-Никол Смит: скандалната русокоска, която беше смачкана от славата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР