На днешната дата (13 ноември) е роден един от най-сексапилните

...
На днешната дата (13 ноември) е роден един от най-сексапилните
Коментари Харесай

Жените са луди по този мъж, а днес е звезден рожденик и 3 неща, които не знаете за него

На днешната дата (13 ноември) е роден един от най-сексапилните артисти в Холивуд, цялостен любим на дамите по света. 

Джерард Бътлър чества своя 51-ви рожден ден! Той завоюва сърцата на милиони дами със своите почтени сини очи, сексапилна външност, бездънен глас и мъжествено лъчение, както пишат от Edna.bg. Той стои ужасно на екрана, както в сантиментални, по този начин и в екшън функции, а всеки филм с негово присъединяване става безспорен шлагер.

Виж още:

Ето няколко обстоятелството, които най-вероятно не знаете за него:

1. Роден е в Глазгоу, Шотландия, в фамилията на Маргарет и Едуард Бътлър. Израства дружно с по-големите си брат и сестра в родния град на майката Пейзли, Шотландия. В ранното си детство живее също по този начин и в Канада. Родителите му се развеждат, когато той е дете. Той, неговият брат и сестра му са отгледани от майка им. Не е поддържал никакъв контакт с татко си, среща го още веднъж, когато е на 16 години. Баща му умира, когато Джерард е на 20. Бътлър посещава Глазгоуския университет където учи право. Председател е на учебно правното общество поради дружелюбността и обществените си контакти.

2. Неговата актьорска кариера стартира с помощта на артиста Стивън Беркоф, с който след това играе в „ Атила “ (2001). В него той играе ролята на вождът на хуните – Атила. Беркоф му предлага роля в пиесата „ Кориоланус “ и Бътлър взема решение да се откаже от правните науки в интерес на актьорството. По-късно той играе Рентън в театралната акомодация на „ Трейнспотинг “ през 1996. Неговият кино дебют е в „ Mrs Brown “ (1997), където взе участие дружно с Били Конъли.

3. Някои от най-запомнящите се и обичани негови функции са във филмите " 300 ", " Послепис: Обичам те ", " Рокенрола ", " Грозната истина ", " Проповедникът с картечница ".

Виж още:

Източник thumbnail & фотоси: Getty Images,  https://www.instagram.com/gerardbutler/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР