На джипито не му се работи или системата е претоварена?Вероника

...
На джипито не му се работи или системата е претоварена?Вероника
Коментари Харесай

Жена чака 1 час за болничен, който така и не получи

На джипито не му се работи или системата е претрупана?

Вероника Господинова остана потресена след следващото посещаване при джипито. " Какви хора работят в нашета здравна система! ", отбелязва дамата в обява в персоналния си Facebook профил.

В яда си тя взема решение да напише няколко реда по отношение на некомпетентността и грубостта на някои от здравните чиновници. Вероника споделя, че в продължение на един час е чакала пред кабинета на персоналното й джипи, която въпреки всичко е благоволила да отвори вратата и да каже на дамата, че няма по какъв начин да й се издаде болничен, защото системата не работила. Казала й да пристигна по-късно още веднъж. На въпроса по кое време тъкмо, докторката споделила: " В 12, че 12;30 няма да съм тук отпътувам. ".

Ситуацията се развива на 25.07 сред 8:00 и 9:00 сутринта, като още преди седмица Вероника Господинова категорично е говорила с джипито, като я е попитала какви документи са нужни за издаването на болничен за гледане на болен родител.

" Срамота това " създание " джипи за подред път потвърди, че не е за там. Няма да изпадам в детайлности, само че до момента съм си неволи с нея. Поне като си още веднъж се оправдавам за езика ТЪПА и некомпетентна, не бъди нагла! ", написа Вероника, която не споделя в кое обитаемо място се развива проблема.

Потресената жена споделя, че се е насочила към различен кабинет, където е имала шанс с издаването на болничен. Категорична е, че ще подаде недоволство против джипито, което й е отказало болничен.

" След като ми беше отказано издаване на болничен, бързо се насочих към различен кабинет в обезсърчение за малко подпомагане, най-малко имах шанс, не разбрах името й, само че напълно умерено съумя да ми издаде болничен и по този начин стана ясно, че система има, но моето джипи дрънка на кухо. Няма да загатвам имена, само че несъмнено доста скоро ще подам недоволство, тъй като такива хора не може и не би трябвало да работят в здравната система. ", прибавя Вероника Господинова.

Вижте тук цялата обява:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР