На Диона определено не й пука за скандала, в който

...
На Диона определено не й пука за скандала, в който
Коментари Харесай

Диона със събитие, кръстено Наркос, на шега

На Диона несъмнено не й пука за абсурда, в който се забърка през последната седмица. Чалга дивата се юрна да върви на участия, макар че в края на предходната седмица в кръвната й проба бе открит кокаин. Както е известно, Денислава Сашова, както е същинското име на фурията, бе хваната от патрулка в дребните часове на нощта, а след бърз тест се оказа, че е приела опиат.



Певицата си кълчи кючеци както преди

След ареста си певицата се скъса да изяснява, че е пила нурофен и че не е приемала никакви наркотични субстанции. Диона съобщи, че направеният тест е излязъл подправено положителен заради хапчетата против простуда, които е взела по-рано денем. В изявление пред " България Днес " изпълнителката беше безапелационна, че кръвните й проучвания ще потвърдят нейната непорочност. Пробите обаче регистрираха друго - в кръвта на Диона е открит кокаин. Потърсена още веднъж от  " България Днес ", с цел да даде повече изясненост по случая, певицата спря да подвига мобилния си телефон.

Щяла да прави събитие на име " Наркос ", на смешка

Вместо това изпълнителката с цялостна мощ стартира да върти кючеци в нощните заведения, облечена в типичния за нея ексцентричен жанр, като че ли нищо не се е случило. Изненадващо, скандалната певица решително се качва на сцена след своята изцепка и продължава да бъде заобиколена от почитатели.

В същото време Диона явно желае да омаловажи обстановката. Певицата даже попита почитателите си по какъв начин да кръсти нова своя ария. Последовател й предложи името " Нурофен ", което Диона незабавно припозна. Дивата реши да се заеме съществено с концепцията и сега търси диджеи, с които да прави кючек със същото заглавие.

Популярният артист и доскорошен водещ на " Стани богат " Михаил Билалов пък й предложи: " Вашата безочливост е незаконна " - считам ще ви отива.

Диона продължава да мълчи пред медиите

Последваха и куп фотоси, на които Диона си праска селфита с другари, които държат хапчета срещу простуда. Певицата даже разгласи, че ще направи събитие, което ще кръсти " Наркос ".



 Снимкa: Instagram

 

В същото време част от феновете на Диона несъмнено не утвърждават държанието й зад кормилото. Някои от тях към този момент назовават изпълнителката " кокаинова принцеса ", което, както е тръгнало, може да се трансформира в новия прякор на певицата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР