На Дейна Уайт започва да му идва до гуша от

...
На Дейна Уайт започва да му идва до гуша от
Коментари Харесай

Дейна Уайт срази Ковингтън с коментар по негов адрес

На Дейна Уайт стартира да му идва до гуша от приказките на Колби Ковингтън и президентът на UFC постави боецът на мястото му след UFC on ESPN 6.

По-рано тази седмица някогашният краткотраен първенец в полусредна категория се закани, че в случай че завоюва шампионския колан против Усман и Уайт се опита да му го завърже към кръста след борбата, той ще го удари с пояса. Отговорът на президента на UFC дойде на конференцията след последното събитие на организацията.

„ Успех с това. Той е ш***н глупак. “, отсече Уайт.

Враждата сред двамата се зароди преди повече от година, когато Уайт лиши краткотрайната купа на Колби единствено три месеца след спечелването и. Причината за това беше, че състезателят на American Top Team беше контузен и не можеше да одобри дуела против Тайрън Уудли. Няколко месеца по-късно от UFC дефинираха Дарън Тил за идващ кандидат на Уудли, което в допълнение нажежи ситуацията.

Босът и някогашният играч по колежанска битка въпреки всичко реализираха сделка посред им и Камару Усман ще пази купата си против Ковингтън в основния дуел на UFC 245 на 14-ти декември. По думите и на двамата проличава, обаче, че томахавката не е заровена./ boec.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР