На децата се гледа като на пионки, покрай които върви

...
На децата се гледа като на пионки, покрай които върви
Коментари Харесай

Граждани подкрепиха бащата Чавдар Георгиев, който иска да си гледа децата

На децата се гледа като на пионки, около които върви едно финансиране и колкото повече се разхождат по приемни фамилии и институции, идват толкоз повече пари.

С тази рецензия от Националната самодейност " Не на тактиката на детето " излязоха на митинг пред Съдебната палата. Протестът е в поддръжка на бащата Чавдар Георгиев и се организира минути преди делото му с някогашната му брачна половинка. Предстои съдът да реши дали двете им деца ще останат при бащата в България.

Голям митинг в отбрана на Чавдар Георгиев се организира и в Шумен - родният му град.

Михаела Божанкова от самодейността изясни, че попечителството след развода на двамата родители е било по равно. Майката е с присъда за счетоводни измами и влиза в арест в границите на седем месеца. Поне до момента в който майката не излезе от ареста, децата би трябвало да са при техния татко , упорстват протестиращите. Чавдар е пристигнал в България с двете си деца, където те са се социализирали. Едното от децата има закъснение в развиването си и говорни проблеми , само че с помощта на работата с логопед и конюнктура у нас детето наваксва дефицитите и на есен ще бъде първокласник.

През септември следва да се гледа делото на майката за счетоводни измами. Според законите на Норвегия присъдата не може да бъде избегната, подчертава Божанкова. Ако съдът присъди децата на майката и тя излежава присъда, това значи, че децата ще бъдат взети от обществената работа Барневерн, от което се притесняват и протестиращите.

Тук сме да напомним на българското правораздаване, че ние не сме по-долу от другите страни и децата в България се гледат добре. Децата на институциите ли са или на родителите, питат те.

На митинга беше и емблематичната към този момент кукла Протестина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР