На делото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата

...
На делото срещу групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата
Коментари Харесай

Четвърта операция за Митьо Очите

На делото против групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата и групата му Очите имаше изява като очевидец, заяви "Флагман ".

Адв. Иван Ангелов при разпита попита Очите дали има обвиняване за присъединяване във въоръжен обир.
„ Сега ще ме оправдават, пуснал съм документи “, отговори босът от Несебър.

След въпрос дали е провел и инструктирал групи, юристът на Очите – Илиан Василев, направи едно от десетките си възражения.

Самият Димитър Желязков пък сподели, като се обърна към правосъдния състав: „ Аз съм си излежал присъдата, господин арбитър. Лежах 6 години и 4 месеца. “

Митьо Очите бе пуснат от пандиза през 2012 година В момента той се води осъждан, само че след реабилитацията това към този момент няма да е по този начин.

На два пъти Очите сподели, че му следва нова интервенция. При стрелбата на 8 юни 2016 година в ресторанта „ 4 You” в Слънчев бряг той бе ранен тежко, само че оцеля.

В съда Митьо Очите изясни, че е бил към месец в кома. Пораженията от патроните били на доста места – дребния таз, уретера, дебелото черво, тънките вътрешности, ръката и рамото. При второто ребро и в този момент имало патрон, който докторите към момента не можели да извадят.

Димитър Желязков съобщи, че по тялото му е имало повече от 10 интервенции. Претърпял три интервенции. Предстояла четвърта.

Разпитът на Очите в съда продължи към два часа.

В съда Митьо Очите даже си подвигна тениската и сподели, че отляво на стомаха му продължава да виси торбичка, евентуално поради проблемите с уретера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР