На датата (26.08 бел.ред.) преди 83 години е роден Тодор

...
На датата (26.08 бел.ред.) преди 83 години е роден Тодор
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев: Той не можеше да приеме това и не беше щастлив

„ На датата (26.08 бел.ред.) преди 83 години е роден Тодор Колев. Ти си вечен в душите и сърцата на доста хора, не си пропуснат и в никакъв случай няма да бъдеш. Често се запитвам дали ще те видя още веднъж някъде отвън живота и се надявам това да се случи, уповавам се да си все по този начин ярка звезда, където и да си. Липсваш ни, дядо. “

Това показа внучката на незабравимия Тодор Колев – Теодора Кулева-Гууд. Възпитаничката на проф. Ивайло Христов сега се занимава с кабаре-танци, води лично шоу и употребява всичките си артистични гении.

„ Дядо ме е учил да съм всичкоможеща – и поради него се занимавах с художествена гимнастика, балет, изсвирвам на пиано, танцувам, пея, съвсем всичко, което би трябвало да може един актьор “, удовлетворена е Теди. В момента тя възпитава в същото 2-годишната си дъщеричка Джейна Гууд. Момиченцето обича да си пее, рисува, твори и най постоянно е в компанията на надарената си баба – актрисата Албена Колева. „ Всички оказват помощ в развъждането, детето е доста умерено “, удовлетворена е Кулева.

В момента тя живее в България, само че другояче брачният партньор й е англичанин.

„ Всичко е прелестно тук съгласно Джоузеф, даже чалгата му харесва, до момента в който на мен – въобще не. Дядо ми мислеше, че парите, които се влагат в сходен жанр музика, би трябвало да бъдат пренесени на друго място – към изкуството. „ Когато културата запада, то и цялата нация запада, губи се, смяташе дядо ми. Той беше огромен родолюбец и доста постоянно се обръщаше и споделяше: „ Ах, Българио, Българио “. Просто потънахме. Това са неща, които той не можеше да одобри – че родината му е бедна, оскъдна и нещастна. Не беше благополучен тъкмо за това “, показа Теди, предава „ България през днешния ден “.

Още в самото начало, когато решила да става актриса, дядо й бил срещу нейното предпочитание. „ Смяташе, че това е специалност битка. После обаче самичък ме приготви за изпитите в академията. Но същински повярва в мен, като ме гледа в „ Август в Оклахома “. Каза ми: „ Добра си “, а аз се разплаках. Може би тъй като той бе доста сериозен към мен за всяко едно нещо, което върша “, споделя Теодора. И през днешния ден Кулева продължава да страда от неналичието на дядо си, само че е извънредно горда, че носи името му. „ Отговорност е, тъй като той бе популярен човек. Аз обаче ще дам всичко от себе си да не го посрамя “, споделя Кулева.

Двете съпруги на артиста – Мария Колева и Йорданка Колева, възпламениха свещ в памет на огромния актьор. Господин „ Опасен сексапил “ издъхна на 73 години през 2013 година. Адриана Палюшева, третата му някогашна жена, си отиде от този свят предходната година.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР