На дърти години изтрещя Кралицата на попа - Мадона. Поне

...
На дърти години изтрещя Кралицата на попа - Мадона. Поне
Коментари Харесай

Взриви! Мадона отсече: Обсебена съм от с*кса, ще го правя с много и различни!

На дърти години изтрещя Кралицата на попа - Мадона. Поне в това са уверени хиляди консуматори по света, станали очевидци на последното й изявление в прям диалог с виртуални фенове. Попитана защо съжалява в своя живот, Мадж съобщи, че й се е желало в никакъв случай да не се е омъжвала.

Знаем, че тя е била " бракувана " единствено два пъти - един път за Шон Пен и още един път за Гай Ричи като надлежно браковете й изтраяха 4 и 8 години (последното за нея си е рекорд). Мадона обаче съобщи на висок глас, че това е било огромна тъпота и повече няма и да чуе за сходни обвързвания.

Нещо повече - певицата призна, че в главата й постоянно с*ксът е бил преди всичко, а с течението на годините я превзема още повече. " Обсебена съм от него и считам, че това е гот. Ще го върша колкото мога повече и с колкото желая мъже и дами, това е супер! В тези мигове се усещам себе си и съм действително задоволена и щастлива ", изцепи се Мадона.

Помним, че преди време тя бе скандализирала света с признанието, че не харесва и не си ляга с мъже, които имат дребни " питони ". " Обичам огромните и тлъсти, мазни чл*нове, мъже с мижави атрибути да не ме приближават ", съобщи тогава Мадж.

Всички тези нейни изявления обаче станаха мотив мнозина да заявят изрично, че певицата е изчаткала и към този момент демонстрира признаци на старческо малоумие.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР