На Черни връх е измерена най-високата скорост на вятъра -

...
На Черни връх е измерена най-високата скорост на вятъра -
Коментари Харесай

Майко мила, на Черни връх е страшно

На Черни връх е измерена най-високата скорост напразно - 34 м/с. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представени от "Фокус "

Информацията е към 08.00 ч. От Национален институт по метеорология и хидрология прецизираха, че поривите напразно на Черни връх са неизмерими, което значи над 40 м/с. Синоптиците предизвестяват туристите да не подхващат изкачвания до върха в днешния ден.

По Черноморието също е прохладно. На нос Емине междинната скорост напразно е 14 м/с, като поривите доближават до 17 м/с. Средната скорост напразно на нос Калиакра е 10 м/с, с пориви 15 м/с.

Високи скорости напразно в страната са измерени във Враца. Средната скорост там е 12 м/с. Поривите напразно са достигали 20м/сек.
В множеството области в страната вятърът е сдържан до мощен. В Западна, Централна и Северна България междинната скорост напразно е по-умерена - 5-6 м/с.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР