На Челси му е нужен трансфер, който да отговори на

...
На Челси му е нужен трансфер, който да отговори на
Коментари Харесай

Лампард: Трябва ни трансфер, който да отговори на спешните ни нужди

На Челси му е необходим трансфер, който да отговори на незабавните потребности на тима, съобщи мениджърът Франк Лампард. Той добави, че борбата за класиране в топ 4 по различен метод ще бъде доста, доста сложна за лондончаните.

" В момента няма договаряния, за които мога да приказвам. Бяхме осъдени през лятото и си понесохме следствията. Загубихме един от най-хубавите футболисти в клубната история и може би един от най-ефективните и авторитетни, в случай че погледнем какво направи той за нас. Това към този момент се случи и ние не можем да го променим.

Моята работа е на подготвителното игрище, което е единственото място, на което можем да вършим нашите футболисти по-добри. От друга страна имаме клуба, който може да притегля футболисти.

Миналото лято направихме крачка обратно и сме длъжни да гоним място в челната четворка. Аз персонално съм сигурен, че би трябвало да подобрим състава ни, с цел да реализираме това или освен това. За мен няма подозрение. Не давам аз парите, само че би трябвало да бъда почтен. Нужен ни е трансфер, който да отговори на най-спешните ни потребности ", съобщи твърдо Лампард.
Премиър лийг 24 кръг, вторник 21 януари  Челси 2:2краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР