На CES 2023 LG Electronics (LG) ще представи ново и

...
На CES 2023 LG Electronics (LG) ще представи ново и
Коментари Харесай

Хладилникът на LG С MOODUP функция внася цветово удоволствие в кухнята на всяко едно домакинство

На CES 2023 LG Electronics (LG) ще показа ново и вълнуващо цветово предложение за своя революционен ледник с MoodUPTM, за още по-персонализирано потребителско преживяване. Към гамата на хладилниците LG с изменящи се цветове, в колаборация с уважавания Pantone Color Institute, се причислява Viva Magenta - - самоуверено и безкомпромисно пурпурно алено, което внася неспокойствие и драматизъм в домашния интериор, зареждайки всяка среда с динамичната си жизнеспособност.

Хладилникът с MoodUPTM, показан на ревюто IFA 2022 в Берлин този септември1, разполага с разнообразна гама от богати, динамични цветове, предоставяйки на потребителите опция да освежат стила и настроението на кухнята си - незаменима част от всяко домакинство. С появяването на стилното допълнение Viva Magenta, реализирано с помощта на тясното партньорство на LG с Pantone Color Institute, горният панел на вратата на хладилника към този момент се предлага в общо 23 шикозни цветови разновидността. Притежателите на модела с 4 порти French-Door могат да комбинират и съчетават до насита, с предоставените повече от 190 000 вероятни цветови комбинации.

Потребителите на MoodUP могат елементарно да избират и ползват Viva Magenta - както и всеки от другите наличните цветове - благодарение на интуитивното приложение LG ThinQTM. Чрез LED панели за промяна на цветовете на вратите, новаторското кухненско решение на LG дава опция на всеки консуматор да персонализира външния тип на своя ледник, без да се постанова да заменя физически някой от външните му детайли.
За по-традиционен жанр на кухнята, потребителите могат да изключат когато и да е LED панелите на вратите и да се насладят на очарователната цветова композиция от Lux Gray и Lux White. Неподвластна на времето и сдържана, тази изчистена, хладна композиция хармонира добре с всеки интериор и припомня естествения, тънък контрастност на разнообразни цветни камъни.

" Сега с цвета на Pantone за 2023 година - Viva Magenta, хладилникът с MoodUP въплъщава удобството и опцията за персонализиране на новаторските уреди ThinQ UP на LG ", сподели Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. " Ще продължим да създаваме усъвършенствани начин на живот софтуерни устройства, предлагащи диференцирано потребителско преживяване и невиждани благоприятни условия за надграждане. "

Посетителите могат да се срещнат с всички последни нововъведения на LG, в това число хладилника LG InstaView MoodUP с цвят Viva Magenta, на щанда на компанията (#15501, Las Vegas Convention Center) на CES 2023 от 5 до 8 януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР