На CES 2022, LG Electronics (LG) представи визията си за

...
На CES 2022, LG Electronics (LG) представи визията си за
Коментари Харесай

LG показва днешните иновации за едно по-добро утро на Световната си премиера на CES

На CES 2022, LG Electronics (LG) показа визията си за един модернизиран метод на живот с по-добро бъдеще за всеки. Домакинът, Изпълнителният шеф на LG Уилям Чо, показа множеството нововъведения на компанията за новата година и акцентира на продължаващите старания на марката да основава по-приобщаващо потребителско преживяване и едно по-устойчиво на следващия ден. Темата на LG за CES 2022, По-добрият живот, който заслужаваш, акцентира главната им цел да подобрят всички аспекти на всекидневието посредством софтуерни и дизайнерски нововъведения. Тази визия оживява посредством три къси кино лентата: По-добър живот за теб, По-добър живот за всички и По-добър живот на следващия ден.

По-добър живот за теб : Намираме стойноста за всеки начин на живот

Концепцията на LG за еволюиращи уреди е в центъра на късометражния филм По-добър живот за теб. С усъвършенствани благоприятни условия за учене и насърчаване, с цел да отговори по-добре на самостоятелните потребности на всеки консуматор по отношение на личния му начин на живот, осъвременената ThinQ платформа дава опция на съвместими артикули с още повече функционалности да доставят добавена стойност и още повече улеснение през 2022. По-добър живот за теб демонстрира по какъв начин нововъведенията в решенията за развлечение на LG обезпечават по-персонализирано и интерактивно преживяване на феновете, които към този момент могат да се любуват на по-големи екрани и вкъщи.

Брандът ще показа на публиката LG StanbyME, безжичен частен мобилен екран, който може да се употребява на всички места в дома, с цел да обезпечи оптимално преживяване и за обичайния тв приемник. Своят международен дебют ще създадат и LG PuriCare™ AeroTower и апарат за градинарство на закрито. LG PuriCare™ е универсално решение за грижа за качеството на въздуха, създадено, с цел да събира в себе си преимуществата на пречиствател за въздух, вентилатор и радиатор, до момента в който уредът за градинарство на закрито предлага банален, чист и благонадежден метод за развъждане на зеленчуци през цялата година.

По-добър живот за всички : По-устойчиво, по-обединяващо

Ангажиментът на LG за ограничение на въздействието върху околната среда и превръщането на марката в една по-устойчива компания е фокусът на кино лентата По-добър живот за всички.. Енергоспестяващи нововъведения в хладилника InstaView® и технологията на транспарантната му врата “почукай два пъти, с цел да видиш”, повишаващата се приложимост на рециклирани материали в опаковките на LG Soundbar и намаляването на пластмасови съставни елементи в LG OLED TV, водят до отдадеността на LG да открие решения, които са по-добри както за хората, по този начин и за планетата. След 2022 LG възнамерява да вкара в употреба над 600,000 тона рециклирана пластмаса в производителния си развой и да усили оползотворяването на електронни боклуци до осем милиона тона до 2030.

Ключово за растежа на LG като бранд е и приобщаването на всички хора и пазари, като с цел да го реализира, компанията се ангажира да влага в консултативни препоръки за досегаемост на другите пазари. Съветите се състоят от специалисти по достъпността, както и хора, които живеят с увреждания, и играят забележителна роля като консултанти на LG при създаването на артикули с по-приобщаващо потребителско преживяване като да вземем за пример гласови команди и брайлови етикети.

За да въодушеви нововъведения в областта на устойчивото развиване и приобщаването на всички консуматори през 2022, LG учредява премията LIFE’S GOOD AWARD като се концентрира върху Иновации за Земята и Иновации за всички, с цел да притегля хрумвания за минимализиране на човешкото влияние върху околната среда и да направи продуктите на марката по-достъпни и лесни за потребление. Наградата за спечелилите е до 1 млн. $, а повече детайлности се чака да бъдат оповестени през годината.

По-добър живот за на следващия ден : План за бъдещето

Третата и последна идея се концентрира върху бъдещето и ролята на LG в превръщането на научната фантастика в действителност с помощта на готовия да влезе в употреба CLOi робот за доставка от врата на врата, задвижван от изкуствен интелект. Аудиторията също по този начин може да надникне зад кулисите, до момента в който виртуалният реализатор репетира за идното си музикално видео.

В светлината на прожекторите е и LG OMNIPOD, мобилно решение, което размива разликите сред дом и кола. Разширявайки автомобилните решения, показани на CES 2020, LG OMNIPOD е допълнение към дома на всеки от нас, предопределено особено за удобно пътешестване. Проектиран да действа като домакински офис, място за занимания или даже за отмора, LG OMNIPOD предлага взор над това какъв брой по-добре един работещ човек би могъл да оползотвори времето си, когато да работиш отдалечено не значи наложително да работиш от у дома.

Разположен на основния вход на Central Hall в Las Vegas Convention Center, изложбата на LG дава обещание както на посетителите си на място, по този начин и на тези онлайн, завладяващо и интерактивно преживяване посредством AR и VR технологии.

Витрината на LG е показана във виртуалното студио на LG, разграничена на три обособени зони: LG OLED на Metaverse, Виртуално студио и LG OLED Art. И трите зони разрешава на посетителите да прегледат и тестват най-новите артикули на компанията по един интерактивен и заваладяващ метод. Новите домашен уреди на LG са изложени във виртуалните изложбени зали, наименувани надлежно LG Home, LG Home by Objet Collection и LG ThinQ. LG Home е виртуално жилищно пространство, където посетителите могат да тестват най-новите домашен уреди от компанията, в това число ново дуо пералня и сушилня, PuriCare AeroTower и LG tiiun. В LG Home by Objet Collection посетителите могат да основат свое лично пространство, избирайки тапети, настилка и други интериорни детайли, които да подхождат на персонализираните уреди от примиум сбирката на LG. LG ThinQ предлага на посетителите “обиколка” на всички функционалности и приложения на умната екосистема на LG, налични посредством усъвършенстваното приложение all LG ThinQ.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР