На бургаска територия Парфюма е действал с доведения си син

...
На бургаска територия Парфюма е действал с доведения си син
Коментари Харесай

Само във Флагман! Арестуваните автоджамбази са от ОПГ-то на серийния убиец Рагевски, начело е Парфюма

На бургаска територия Парфюма е работил с доведения си наследник Димитър от Сарафово, както и със Стефан Аладаглийски

Тримата, които са арестувани в Бургаския арест след спецоперацията на ОДМВР-Бургас против проведената незаконна група за обири на коли, лизингови измами и разпространение на коли на трети лица у нас и в чужбина, са част от бандата на серийния палач Станимир Рагевски, който лежи в пандиза.

Бургаският предводител на ОПГ-то за кражбата на колите е Христо Желязков Желязков, прочут с прякора „ Парфюма ”. Под неговото крило е и доведният му наследник Димитър Цветков, двамата живеят в квартал Сарафово. Именно Желязков е в дългогодишно съдружничество с Рагевски в измамите с крадените коли. 30 автомобила са конфискувани в последната интервенция на ОДМВР-Бургас, за които е несъмнено, че са крадени или са били обект на лизингови измами, с пренабити номера и продадени на купувачи у нас.

Има и такива, които са изнесени към Турция и Близкия Изток, истинската им документи обаче е у нас. Срещу Желязков и Рагевски към този момент има завършило дело в съда в тази връзка - за предшестващи закононарушения. Ето какво написа Флагман на 30 май 2022 година, когато Желязков бе приет за отговорен и получи присъда от 3.5 години от Районния съд в Бургас.



На върха на новото ОПГ обаче е Пламен Иванов Илиев от Варна, който в границите на следствието през последните месеци е съумял да напусне рамките на България. Разследван в същата връзка е и Хасан Осман, който обаче от много време обитава в чужбина.

Към момента Окръжният съд гледа мярката за неотклонение на Христо Желязков Парфюма, на доведения му наследник Димитър Цветков, както и на Стефан Аладаглийски, който живее в каменското село Константиново.

Очаквайте детайлности единствено във Флагман.БГ!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР