“На БСП няма как да ѝ бъдат поставяни условия, ние

...
“На БСП няма как да ѝ бъдат поставяни условия, ние
Коментари Харесай

Георги Гьоков: На БСП няма как да ѝ бъдат поставяни условия


“На Българска социалистическа партия няма по какъв начин да ѝ бъдат поставяни условия, ние имаме управителни органи, които взимат решения. В момента те работят по документите за нашия Конгрес, защото ще ревизираме програмата и Устава ни. “

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му към този момент има извършена среща сред “Продължаваме смяната “ и управлението на ПГ на “БСП за България “, само че тя е единствено предварителна:

„ Има уговорена нова среща, на която претендентът за министър-председател на Политическа партия - акад. Николай Денков, ще показа целите си. След това ние ще ги разгледаме и ще ги обсъдим на Национален съвет “, разясни Гьоков.

Според социалиста не е изненада, че Българска социалистическа партия отхвърли препоръчаното от проф. Габровски държавно управление:

„ Няколко дни след изборите ние излязохме с решение на Националния ни съвет, че няма да подкрепим мандат с ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане “, а с “Продължаваме смяната “ ще беседваме, в случай че ни поканят. Ние няма да поддържаме личността на акад. Денков, а политиките, които той ще следва. Българска социалистическа партия не би отстъпила от обичайните ни политики в обществената сфера “, уточни Георги Гьоков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР