На британците, които се борят с плевелите в градинските си

...
На британците, които се борят с плевелите в градинските си
Коментари Харесай

Перфектен начин за унищожаване на упоритите плевели във вътрешния двор с домакински продукти от първа необходимост, които струват 35 пенса

На британците, които се борят с плевелите в градинските си дворове и павета, е казано, че могат да ги унищожат за два дни благодарение на домашен артикули от 35 пенса.

Упоритите бурени могат да бъдат същинско главоболие за градинарите и откакто ги изкопаят, те бързо израстват още веднъж - изключително напролет. Предлагат се доста химикали за заличаване на плевелите, само че има доста по-евтин метод да го извършите, споделят специалисти.

Белият оцет е превъзходен метод за заличаване на бурени заради наличието на киселина и няма да ви удари джоба, защото може да се купи в супермаркетите единствено за 35p. Отивайки на страницата на Mrs Hinch Cleaning Tips във Фейсбук, Алисън Ридъл също предложи потреблението на сол и течност за миене, като написа: „ Опитах и ​​тествах този способ. Използвайте един галон бял оцет, една чаша сол и две супени лъжици течност за миене на съдове.

„ Смесете ги дружно и поставете върху плевелите с лейка. В рамките на два дни плевелите ще умрат и след се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР