На британците е казано да се подготвят за огромна стена

...
На британците е казано да се подготвят за огромна стена
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Гигантска стена от сняг ще бъде тук след дни с прогноза от 4 инча и опасни дъждове

На британците е казано да се приготвят за голяма стена от сняг, която ще удари елементи от Обединеното кралство при ново време картите демонстрират в кои зони може да се види най-малко изхвърляне от четири инча.

Картите от WX Charts разкриха, че региони в Шотландия, Манчестър и Северна Ирландия може да бъдат фрапантно изумени от сняг тази седмица. Усъвършенстваните метеорологични модели също демонстрират, че Кардиф също може да изпита зимни условия. Метеорологичната работа по-рано акцентира, че тежките условия може да се дължат на „ блокирани “ въздушни течения в Исландия и Гренландия, причинявайки нов арктичен гърмеж за Обединеното кралство.

Синоптиците подчертаха, че ще бъде ветровита и влажна седмица за мнозина и споделиха, че хората би трябвало да чакат дъждове. Беше обявено, че този петък евентуално ще вали сняг, като интерактивните метеорологични карти акцентират местата, където най-вероятно ще има смяна в изискванията. Данните демонстрират, че първо ще удари Северна Ирландия и елементи от запа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР