На британците е казано да очакват безброй широко разпространени снежни

...
На британците е казано да очакват безброй широко разпространени снежни
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Точната дата Великобритания ще бъде потопена в „безброй снежни явления“ след затопляне

На британците е казано да чакат „ безчет необятно публикувани снежни феномени “, защото температурите ще се намалят в цялата страна идващия месец.

Метеорологът на Exacta Джеймс Мадън предизвести, че изискванията ще се влошат през февруари макар регионите с по-високи температури предишния уикенд. Последният сигнал демонстрира внезапен контрастност с последните дни, защото Met Office разгласи неделя (28 януари) за най-горещия ден през януари. В Шотландия Kinlochewe записва 19,6C.

Въпреки това, Мадън акцентира, че членовете на обществеността би трябвало да се приготвят за тежки условия, които ще се случат от 8 февруари. Той показа, че „ краткотрайни и преходни снежни феномени “ може да ударят северните елементи на Англия и Шотландия преди тази дата.

Като част от своята актуализация за времето, той предизвести за „ завръщането на студените метеорологични условия и това, което безусловно ще бъде безчет снежни феномени “. Мадън сподели, че неочакваното стратосферно стопляне (SSW) към този момент е „ потвърд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР