На брифинга при анонсирането на проекта за нов стадион на

...
На брифинга при анонсирането на проекта за нов стадион на
Коментари Харесай

Обявиха колко ще струва модерният стадион на ЦСКА и кой ще даде парите

На брифинга при анонсирането на плана за нов стадион на ЦСКА юристът на клуба Станислав Трендафилов заяви какъв брой ще коства изгражаднето на ултрамодерната сцена. Юристът призна, че планът е заложен да коства сред 80 и 90 милиона лв. към днешна дата, само че призна, че тази сума може да набъбне с оглед инфлационните процеси в международен проект.

Трендафилов приказва, че парите идват напълно от притежателите на клуба и планът няма общо с финансирането на спортната част в ЦСКА, като е настрана перо. Той също по този начин сподели, че в случай че тази сума не стигне, то е планувано в допълнение финансиране.

„ За да сключим контракт с сходна компания, сме сигурни, че всичко е наред. Затова сме основали юридическите гаранции, с цел да не се обърка. Междувременно вървейки за този огромен план, би трябвало клубът да върви по същия метод и да не се отклонява от пътя си. Имаме сътрудник с голям опит и богат бекграунд. Към момента вложенията ще бъдат към 80-90 милиона лв.. Те са обезпечени от притежателите на клуба. Един подобен план без значение какъв брой сме го оценили, то постоянно се появяват нови неща. Ако се получи подобен проблем, сме обезпечили външни вложители. Собствениците, а не ЦСКА като клуб, с цел да не може тимът да не е ощетен в даден стадий. Осигурили сме и в допълнение финансиране. Не можем да разчитаме, че всичко ще върви финансово както до момента. Надяваме се страната да е зад нас, както до момента. Финансирането е обособен от клуба. Футболният клуб няма да бъде съкрушен с този план.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР