На брифинг Възраждане представи кандидатите си за евродепутати.Листата ще води

...
На брифинг Възраждане представи кандидатите си за евродепутати.Листата ще води
Коментари Харесай

Евроизборите: Възраждане представи кандидатите си, Волгин е втори в листата

На брифинг " Възраждане " показа претендентите си за евродепутати.

Листата ще води депутатът от " Възраждане " Станислав Стоянов. Той е един от главните фактори в партията от основаването ѝ. На него ще разчитаме да поведе нашата листа в конкуренцията на европейските избори, съобщи водачът на политическата групировка Костадин Костадинов.

На второ място в листата е Петър Волгин - гласът на свободното слово, притежател на голям брой премия. За нас това е гласът, който ще пази освен българските ползи, а и свободното слово, показа го Костадинов.

Той разгласи и идващите претенденти в евролистата на " Възраждане ":

На трето място: Рада Лайкова, създател на " Възраждане – Берлин ", старши консултант по европейските въпроси в немския парламент.

На четвърто място: Димчо Димчев - създател на най-голямата организация на партията отвън България – " Възраждане – Лондон ".

На пето място: Георги Джендов, ръководител на групата на " Възраждане " в Добрич.

Костадин Костадинов уточни, че претендентите на " Възраждане " дават отговор на три условия.

Хората, които ще изпратим, са родолюбци, слагат българския народен интерес пред всичко. На последващо място за нас е значимо хората, които ще изпратим, да бъдат открити и демократични. На трето място - да са отчетливо работливи и ефикасни в работата, която правят досфга. Изпращаме хора, всеки от които има доста сериозна професионална биография, акцентира водачът на " Възраждане ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР