На брифинг в Народното събрание от ГЕРБ изнесоха данни за

...
На брифинг в Народното събрание от ГЕРБ изнесоха данни за
Коментари Харесай

ГЕРБ с разкрития за шуробаджанашки назначения в Болярово

На брифинг в Народното събрание от ГЕРБ изнесоха данни за шуробаджанашки назначения в община Болярово . Кметът на обитаемото място Христо Христов от Българска социалистическа партия е назначил за секретар на общината п ървата братовчедка на брачната половинка си , а началник на спортното дружеств о е синът му Георги Христов, който получава директно финансиране от татко си, разкри Александър Иванов, народен представител от ГЕРБ. Н ачалник отдел " Хуманитарни действия и европрограми " е София Минева, с естра на Христов.



Съпругата на ръководителя на Общинския съвет в Болярово Атанас Дженков - Йовка Дженкова
, е шеф отдел " Управление на собствеността и териториалното устройство ", основният експерт в отдел " Проекти и публични поръчки " Татяна Дженкова - Велко ва е щерка на ръководителя на Общинския съвет.

От ГЕРБ благодариха на Българска социалистическа партия, че са отдръпнали доверието си от кмета на Сопот Д еян Дойнов и заместника му след сигналите против тях.

Запитан дали ГЕРБ към този момент са почнали акцията за локалния избор следващата година, атакувайки кметовете на Българска социалистическа партия, Антон Тодоров отговори: " Получаваме сигнали, проучваме ги дали са основателни, ревизираме ги по формалните обществени канали - АДФИ, Сметна палата, и, когато преценим че има съображение или е сигнал от жители, задействаме процедурата, разказана в закона. Дали това ще помогне на локалните избори за резултата на ГЕРБ, не знам, само че знам, че ще помогне за ориентиране на прожекторите и осветление на тези тъмни кътчета на обществената власт, които някои хора приканват единствено да бъде направено ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР