На брифинг, организиран в централата на ГЕРБ, Христо Гаджев и

...
На брифинг, организиран в централата на ГЕРБ, Христо Гаджев и
Коментари Харесай

ГЕРБ: Докога президентът ще прикрива Румен Спецов?

 На брифинг, проведен в централата на ГЕРБ, Христо Гаджев и други членове на партията, насочиха нови рецензии към служебното държавно управление, някогашния министър на финансите, президента и шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов.

" В продължение на 3 месеца чакахме отговор от МФ за милион и половина, обвързван с данъчната инспекция на компанията на шефа на Национална агенция за приходите господин Румен Спецов. Отговор получихме едвам в сряда от господин Василев. В писмото до нас се показва, безусловно в едно изречение, че господин Румен Спецов е получил и подписал ревизионния акт на компанията си през март 2016 година ". Това съобщи Христо Гаджев от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

Според ГЕРБ Спецов е знаел, че дължи 1,5 милиона лв. от Данък добавена стойност, само че все пак е продал компанията си.

" Крайно време е президентът да отговори на този въпрос за 1,5 милиона лв. и да каже докога ще прикрива Румен Спецов. Каква е ролята на Румен Спецов и за какво е толкоз незаместим. Защо не разяснява тази тематика. Крайно време е Румен Спецов да бъде отсранен ", съобщи и продължи.

" Ако президентът Радев се тормози, че господин Спецов ще остане без работа, сигурно той би бил добър счетоводител на новия политически план. Ако няма задоволително храброст да вземе кардинално решение, може да се опре на Илияна Йотова, която постоянно е била поредна и надалеч по-категорична от него тогава, когато би трябвало да се вземат кардинални решения. Затова питаме - за какво Румен Спецов продължава да бъде началник на Национална агенция за приходите и по какъв начин човек, който е ощетил страната желаят да ни бъде показан като човек, който надали не се грижи за приходите на страната ".

Тя сподели още, че президентът си е преписал несъществуващи триумфи, за които служебното държавно управление не е работило. Според нея нарастванията на приходите в страната се дължат на решенията на държавното управление на Борисов.

Моделът Радев е модел на надменност, разяснява Радомир Чолаков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР