На брега на река Лоп в Индонезия крокодил внезапно и

...
На брега на река Лоп в Индонезия крокодил внезапно и
Коментари Харесай

Крокодил изяде мъж пред очите на приятелите му

На брега на река Лоп в Индонезия крокодил ненадейно и ненадейно атакува мъж, завлече под водата и го умъртви. Това оповестяват медията Metro.

Нападението е станало в провинция Източен Калимантан. Влечугото тихомълком внезапно излязло от реката, сграбчило стремително и ненадейно 37-годишен мъж на име Камарудин пред очите на приятелите и фамилията му, като бързо го завлича със страшна мощ във водата.

Роднините на мъжа незабавно се втурнали към реката, с цел да се опитат да спасят индонезиеца, само че не могли да намерят нито него, нито хищника.

Полуизяденото тяло на Камарудин е открито едвам късно вечерта на идващия ден.

„ Той беше открит от родственици, които направиха независими търсения. Това се случи в сряда, 15 юни, към 23:30 часа локално време. Тялото е предадено на фамилията за заравяне “, сподели ръководителят на районната организация за очистване на следствията от естествени бедствия.

Жителите на региона, където е осъществено нападението на влечугото, са предизвестени да бъдат изключително бдителни, до момента в който са на брега на река Лоп, която очевидно гъмжи от крокодили.

По-рано беше обявено, че в индийския град Дандели на туристи и поклонници е неразрешено да плуват в река Кали поради зачестилите офанзиви на крокодили.

От началото на годината влечугите са умъртвили минимум трима души край водата, написа Лента.ру, базирайки се на медията Metro.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР