На Бойко Рашков му е отнето нещо, което не е

...
На Бойко Рашков му е отнето нещо, което не е
Коментари Харесай

Експерт по сигурност: На Рашков му е отнето нещо, което не е притежавал в този момент

" На Бойко Рашков му е отнето нещо, което не е имал. Той в този миг беше академични учител. Чисто политически акт беше оповестеното от някогашния шеф на ДАНС, че на служебния министър на вътрешните работи му е лишен достъпът до класифицирана информация ". Този коментар направи специалистът по сигурност Славчо Велков.
По думите му ДКСИ също са работили политически в този случай и даде образец: " Все едно на мен да ми лишават купата Негово превъзходителство, но аз нямам такава купа ".
 Бойко Рашков отговори на Банков: Аз съм снел доверието си от него по съществени аргументи Бойко Рашков отговори на Банков: Аз съм снел доверието си от него по съществени аргументи
" Към оня миг, за който се написа в медиите, аз съм бил завеждащ катедра " Наказателноправни науки " в УНСС. Не съм имал безусловно по никакъв начин...
Велков уточни, че, в случай че контраразузнаването си е правило добре работата, не би трябвало в страната ни да има съветска шпионска мрежа, за която " ДАНС се хвалят в този момент, че са разкрили ".
Експертът по сигурност беше безапелационен, че изказванията за подслушване не се потвърждават от политиците, а от способените институции:
" Доказването може да стане с осъществяване на инспекция. Тя е предоставена на Националното бюро за надзор на потребление на СРС.... Следите могат да бъдат заметени, само че следи остават ".
Според него става въпрос за нелегално подслушване на политици:
 ДКСИ удостовери: Достъпът на Бойко Рашков до класифицирана информация е лишен ДКСИ удостовери: Достъпът на Бойко Рашков до класифицирана информация е лишен
Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) удостовери, че достъпът на служебния вицепремиер по сигурността и вътрешен минис...
" Един политик да е, да не са 82-ма, би трябвало да потвърдят от ДАНС, че той се е готвил да извърши тежко закононарушение. Трябва да е обосновано съгласно закона. Цялата грозота тук е, че това се е направило в миг на политическа конкуренция. Това още веднъж демонстрира, че тия хора са били ужасно политически ангажирани, тъй като са очаквали, че и този път ще им се размине. Не, няма да им се размине, мисля аз ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР