На Борисов му остава да махне само една връзка -

...
На Борисов му остава да махне само една връзка -
Коментари Харесай

Андрей Райчев: На Борисов му остава да махне само една връзка - връзката между ПП и ДБ

" На Борисов му остава да махне единствено една връзка - връзката сред Политическа партия и Демократична България. Ходът му е ориентиран натам ".

Това сподели за БНР социологът Андрей Райчев.

" Интересното е за какво Христо Иванов, на който му дават властта, се колебае да я вземе. Реално му я дават и му я дават с една огромна добавка. Движение за права и свободи и ГЕРБ се съгласяват да му дадат " обичаната играчка " - това, за което той се бори години, приказваме за 10 години - правосъдна промяна. Те му споделят " Направи държавно управление и ще ти прибавим към това правосъдната промяна " - фантазията на фантазиите. Той се колебае. Въпросът е за какво ", съобщи Райчев.

" Христо Иванов не може да остане в изолираност. Напротив - той е индивидът, който дава разрешението, че ти си излезнал от изолираност. Затова ГЕРБ толкоз се стреми към съюз с него, под някаква форма. Когато Христо Иванов каже, че към този момент може с ГЕРБ, излиза, че изолацията на ГЕРБ е завършила ", счита социологът.

Райчев подсети, че Има Такъв Народ и " Изправи се, БГ. Ние Идваме " към този момент не са в Народното събрание и добави, че с гласуването за връщането на хартиената бюлетина ГЕРБ са откъснали и Българска социалистическа партия от Политическа партия и Демократична България.

" На Борисов му остава да махне единствено една връзка - връзката сред Политическа партия и Демократична България. Ходът му е ориентиран натам ", уточни социологът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР