На Борислав Михайлов и групичката му от БФС вече сериозно

...
На Борислав Михайлов и групичката му от БФС вече сериозно
Коментари Харесай

Дражев поиска справка от ФИФА и УЕФА за всички парични преводи към БФС, подозира финансови измами

На Борислав Михайлов и групичката му от БФС към този момент съществено стартира да им "пари под краката ". В последните дн техният конкурент в лицето на Ивайло Дражев сподели изрично, че не има намерение да им подари успеха и няма да се даде без пердах.
След като предходната седмица някогашният футболен необут изпрати сигнал до спортния министър Красен Кралев с гледище за инспекция на така наречен мъртви клубове, имащи право на глас на идния конгрес, този път Дражев извади тежката артилерия. Преди дни той разпрати писма, адресирани до президента на ФИФА Джани Инфантино и президента на УЕФА Александър Чеферин.
В тях бургазлията упорства за подробна информация за всички преведени средства от двете федерации в интервала 2014-2018 година, "поради подозрение за злоупотреби от финансово естество и неосчетоводяване на външните дарения в цялостен размер ". 
Освен това Дражев приканва Чеферин да уточни позицията на УЕФА по отношение на избора на президент на БФС, заради подозрения за корист с неговото идване в България преди Нова година.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР