На борда на полет от Ел Салвадор до Сао Пауло,

...
На борда на полет от Ел Салвадор до Сао Пауло,
Коментари Харесай

Жени се млатиха жестоко в самолет, някои лъснаха топлес ВИДЕО 18+

На борда на полет от Ел Салвадор до Сао Пауло, Бразилия, настъпи същински безпорядък, откакто в салона избухна всеобщо сборичкване. Инцидентът се случи в аероплан на Gol Airlines.

15 дами се удряха една друга и крещяха пред други шокирани пасажери. Кадри от самолета демонстрират по какъв начин дамите се карат и се дърпат за косите, до момента в който екипажът се пробва да ги раздели. В един миг сбиването станало толкоз нападателно, че една от дамите била без тениска и се наложило да покрие гърдите си с ръце.

Съобщава се, че сред две фамилии е избухнал спор, откакто майка попитала различен пасажер дали може да смени мястото с детето си с увреждания. Но когато молбата й била отказана, тя се ядосала и почнала да атакува пасажера, оповестяват локални медии.

Спорът бързо ескалирал и приключил с всеобщо сборичкване сред двете групи дами.

Шокиращи фрагменти демонстрират по какъв начин къдрокоса жена се пробва да скочи на седалката зад нея, с цел да стигне до различен пасажер.

След секунди друга пътничка крещи и се нахвърля върху една жена, като я дърпа за косата и я удря непрестанно, до момента в който друга я скубе за косата, която скоро схваща, че е останала с голи гърди в тази неразбория.

Битката избухнала, до момента в който пасажерите чакаха да излетят от летището в Баия, а стюардите съумели да изгонят групата от 15 пасажери от самолета, който в последна сметка изхвърчал с съвсем два часа забавяне.

pochivka.blitz.bg 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР