На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си

...
На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си
Коментари Харесай

Весела Нейнски крие аборт от Васил Петров, любовна авантюра с Освалдо Риос разбива живота й

На близо 47 години Весела Нейнски има зад тила си доста разрушени връзки, само че единствено една същинска обич. Единственият мъж, който оперната певица в миналото е обичала, е латино идолът Освалдо Риос. Той е индивидът, който разрушава освен сърцето, само че и целия ѝ живот.

Весела среща Освалдо, когато е млада, красива и сполучлива. Тогава е единствено на 27 години. По това време е стройна хубавица с тегло 49 кг, по която въздишат не един и двама мъже в България. Баща ѝ е композиторът проф. Георги Костов, министър на културата в държавното управление на Жан Виденов, а майка ѝ - виолистката Мара Нейнска. Всичко в младата Весела вещае прелестно бъдеще. Тя има генезис, заслужен за завиждане, гений, хубост, връзки, разсъдък, маниери, изявява се и като певица, и като публицист в най-голямата по това време телевизия – националната. В Канал 1 прави репортажи за това, с което е откърмена – опера, балет, класическа музика, просвета. Срещата с Освалдо Риос обаче я повежда към дъното.
Весела се среща с латино любовника, когато той е на върха на славата си. През 1998 година Риос идва в България и към него незабавно стартират да пърхат най-актуалните хубавици от това време. Впечатление обаче му прави точно младата певица, която по това време е дългокоса русокоска с букли, които могат очароват всеки. Тя се влюбва от пръв взор в звездата от „ Касандра”. Весела прави изявление с Освалдо за малкия екран, а той я кани да остане при него, до момента в който е в България. Цяла седмица Нейнски не излиза от хотелската му стая. Избухналата обич й дава криле.

Оказва се обаче, че за звездата аферата с българката е била просто развлечение. След като напуща България, се среща с нея няколко пъти, след това я кани в дома си в Пуерто Рико. Известно време Весела живее там, среща се с двамата му братя, приказва се даже, че Освалдо ѝ поднесъл годежен пръстен, само че до женитба по този начин и не се стига. Ненадейно Весела се връща в България и до през днешния ден не е споделила тъкмо какво се е случило сред двамата, с цел да се разделят. Според познати на певицата, латино звездата в никакъв случай не е приемал съществено връзката с българката и, откакто ѝ се наситил, обяснил, че към този момент няма място в дома му. Тя обаче по този начин и не съумява да преживее любовното отчаяние. Напълнява, от стрес косата й стартира да капе.

Малко измежду като къса с артиста, взема решение да смени името си. Вместо семейството Костова, която наследява от татко си – някогашен министър в държавното управление на Жан Виденов, стартира да се показва с моминското име на майка си – Нейнски. По това време шефка на новините в Българска национална телевизия е Мира Нейнска, която към момента е омъжена за Светлин Нейнски – втори братовчед на майката на Весела. По-късно двамата се развеждат и той се дами за някогашния външен министър Надежда Михайлова, която взима семейството му – Нейнски. В Българска национална телевизия шушукат, че Весела е сменила името си, с цел да обявява своята връзка с един от най-влиятелните хора в България и по този метод да провокира почитание към себе си.

По подигравка на ориста обаче другата фамилия не ѝ носи нищо хубаво нито в персоналния живот, нито в кариерата. През 2000 година Весела губи работата си в утринния блок на Българска национална телевизия. Освен нея, в екипа има още една журналистка с афинитет към отразяване на събития в региона на операта и балета. Шефовете вземат решение да освободят от служба Нейнски, предпочитайки нейната съперничка. Момичето е надалеч непретенциозно от Весела и като знания, и като гений, и като генезис, даже като външен тип. Говори се, че са я предпочели точно тъй като не е изпъквала с нищо пред другите и по тази причина не ги е дразнела, написа "Уикенд ".

Като певица Нейнски също не може да се похвали с особени достижения. Има доста изяви, само че никоя от тях не може да се похвали с необикновен триумф. Влиза в първия сезон на „ ВИП Брадър” с вяра, че това ще ѝ донесе известност, само че не устоя на напрежението и напуща по лично предпочитание на 8-ия ден. Сега още веднъж е в шоуто, като малко след края му възнамерява концерт на една от известните софийски подиуми. Дали това ще бъде пробивът, на който се надява? Предстои да разберем. Факт е, че в предаването тя изрично отхвърля да пее, а Албена Вулева даже допусна, че няма никакви гласови дадености и се тормози истината да не лъсне пред феновете.

Междувременно Освалдо Риос не стопира да поддържа контакт с Весела от разстояние, сякаш по другарски. Тя обаче приема редките прояви на внимание от негова страна като знак, че към момента не я е не запомнил и има шансове още веднъж да се съберат. Точно това ѝ пречи да построи постоянна връзка с различен мъж. Всеки път, когато се влюби, се появява Освалдо, с цел да ѝ напомни за себе си и да разбие възможностите ѝ да е щастлива с различен. До ден сегашен певицата твърди, че той е бил най-галантният мъж в живота ѝ, същински благородник, който е я глезил като принцеса. Няма да не помни по какъв начин й купува 1500 рози, с които застила пътя й на неин рожден ден. Тя застава на негова страна даже когато някогашни партньорки го упрекват, че ги малтретирал физически. „ Не е допустимо!”, безапелационна е влюбената жена.

Говори се, че през леглото ѝ са минали всевъзможни мъже. Сред дребното известни имена е на артиста Васил Петров. Връзката с него обаче от години е минало. Самата Весела е признавала, че даже е била бременна малко преди да навърши 40 години. Но губи бебето в края на третия месец от бременността. Тогава упреква фамозната доктор Мазнейкова в небрежност. Вместо да я попита по какъв начин е след шока, тя й задала въпроса: „ Прощавай, детето, което помята, от Васил Петров ли беше?” Разбитото си сърце и самотата Весела запълва с учене. Към образованието си от Музикалната академия в София прибавя дипломи по различна медицина, логика на психиката, психотерапия, научава се да работи и с внушаемост. Грижи се за болната си майка до гибелта ѝ, самата тя получава съществено здравословни проблеми, които няма по какъв начин да бъдат излекувани. Така и не среща мъж, с който да сътвори семейство. Оправя се мъчно финансово, а с цел да завоюва някой лев, още веднъж се включва в „ Бит Брадър”.

Говори се, че си направила профили в уеб сайтове за запознанства с вяра, че ще ѝ оказват помощ да избяга от самотата. Там описвала себе си като „ жена, подготвена на експерименти”. Зодията ѝ Скорпион се смята за най-сексуалната и Весела евентуално в действителност не е по този начин скучна в леглото, колкото наподобява в диалозите с някои от съквартирантите в „ Биг Брадър”, оплаквайки се от безкрайните си болежки. Проблемът обаче е, че доста рядко си разрешава да изяви своята чувствена страна. Разбитото преди 20 години сърце и многото разочарования са я трансформирали във постоянно оплакваща се жена на междинна възраст, която към този момент не има вяра, че може да бъде щастлива.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР