На благодарствена среща вчера с участниците в Тази Коледа чудесата

...
На благодарствена среща вчера с участниците в Тази Коледа чудесата
Коментари Харесай

`Тази Коледа чудесата правите Вие 6` набра 50 000 лева за щастливото детство в семейство

На благодарствена среща през вчерашния ден с участниците в „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие “ 2018 година на фондация „ За Нашите Деца “ бяха оповестени резултатите от благотворителната акция.

Шестото издание на самодейността въодушеви чиновници на 53 дребни и огромни социално-отговорни компании, учебни заведения, детска градина, учебен център, медия група, танцови школи, клуб за здравословен метод на живот, другарски кръг и даже пенсионерски клуб, да подарят късмет за щастливо детство в семейство на още стотици деца.

Неусетно и дружно успяхме да наберем рекордната сума от 50 000 лв., с които фондацията ще поддържа стотици деца и фамилии в риск, ще отговори на характерните потребности на децата с проблеми в развиването и ще им даде късмет да разпрострат своя цялостен капацитет.

„ Всичко, което вършим, не бихме могли да реализираме без Вашата поддръжка. 60% от финансовото застраховане е от дарения. Вие ни давате непоклатимост и сигурност, с цел да реализираме задачата си към този момент 26 години. Благодарение на Вас единствено през миналата година подкрепихме 1300 деца и фамилии “, се обърна към гостите през вчерашния ден Галя Гецова, шеф „ Корпоративни и самостоятелни партньорства и Комуникации “ във фондацията.

В рамките на последните седмици на 2018-та година с доста предпочитание, мощен коледния дух и в поддръжка на идеите на фондацията, екипите проведоха разнообразни начинания в офиса – някои тропнаха хорце, други прекараха деня по пижами, трети се състезаваха със столове на колела или премериха сили на канадска битка със скиорски ръкавици. Фаворити измежду провокациите за поредна година са коледните обяд и ликвидация.

„ Скъпи другари, желая да Ви кажа, че децата, които сме подкрепили дружно може би в никакъв случай няма да се срещнат с Вас, няма да Ви кажат по какъв начин сте трансформирали живота им, само че ще имат вяра в положителното и в положителните хора. Благодаря Ви, че ни подадохте ръка, с цел да създадем по този начин, че повече деца да порастват в сигурна фамилна среда. “, заключи срещата през вчерашния ден един от „ виновниците “ за сбъдването на акцията тази година - Снежанка Маринкова, старши специалист „ Организиране на акции и връзки “ във фондацията.

Трогнати, всички участници споделиха, че самодейността ги е сближила като екип, като хора, обединени към една значима и вълнуваща идея. За някои екипи това е било най-яркото и занимателно събитие за миналата година и нямат самообладание да се включат още веднъж в акциите на фондацията. Други споделиха, че са разкрили в себе си неподозирани креативен качества, че са преоткрили и опознали хората, с които споделят работното си всекидневие. Кампанията към момента е тематика за диалог в екипите, мотив за смешки и закачки, за незабравими общи мемоари.

„ Тази Коледа чудесата вършиме Вие “ на фондация „ За Нашите Деца “ за поредна година сплоти сътрудници и другари, разсъни тяхното коледно въодушевление, обвърза го с идея и потвърди, че да правиш положително е освен елементарно, само че и може да бъде доста занимателно. И най-важното, направи допустимо още десетки деца да изпитат магията да претърпяват своите празници в семейство!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР