На Бил Бейли не е чуждо да кара хората да

...
На Бил Бейли не е чуждо да кара хората да
Коментари Харесай

Домът на Бил Бейли от няколко поколения заедно с 20 животни, докато той започва „много трудна“ кариера

На Бил Бейли не е непознато да кара хората да се смеят на сцената и той елементарно може да направи същото вкъщи със своята менажерия от животни.

Той би трябвало единствено да удря пръста на крайници си и те се смеят дружно със фамилията му. „ Папагалите не са толкоз бъбриви, само че се смеят “, споделя Бил. „ Ако направя нещо, като да вземем за пример да си ударя пръста на крайници или да си ударя лакътя, което нормално върша, те го намират за смешно. Мисля, че папагалите са съчувствени и възприемат атмосферата в стаята. Така че, в случай че си набия пръста на крайници и изругая, някой в ​​къщата ни ще се изсмее, а по-късно и тя ще се разсмее – нашият папагал.

„ Все едно да ти се подиграват два разнообразни типа. Това е много унизително. ” Бил споделя дома си в Западен Лондон със брачната половинка си Кристин, някогашна дизайнерка на костюми, 20-годишния си наследник Дакс, 91-годишния си татко Кристофър и мини-зоопарк, който наброява общо 50 домашни любимци в един миг. За благополучие той споделя, че Кристин обича животните толкоз, колкото и той. Ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР