На бездомните във Флорида ще бъде забранено да спят по

...
На бездомните във Флорида ще бъде забранено да спят по
Коментари Харесай

Бездомните във Флорида ще бъдат забранени да спят на обществени места съгласно подкрепения от ДеСантис закон

На бездомните във Флорида ще бъде неразрешено да спят по тротоари и в паркове и други публични места според закон, подписан в сряда от републиканския губернатор Рон ДеСантис. Той също по този начин дава обещание на бездомните по-голям достъп до услуги за проблеми като корист с субстанции и проблеми с психологичното здраве.

Държавният департамент за децата и фамилиите ще следи локалните управляващи, които основават избрани зони за бездомните, където да лагеруват до една година според новия закон, който влиза в действие на 1 октомври. На всеки, който употребява тези лагери, ще бъде неразрешено да използва алкохол или противозаконни опиати, като би трябвало да бъдат обезпечени санитарни условия и сигурност.

Лагерите ще бъдат основани, в случай че локалните приюти за бездомни доближат оптималния си потенциал, съгласно известие за вести от кабинета на губернатора. Законът изисква районните субекти да обезпечат нужния достъп до поведенческо лекуване като изискване за основаване на лагер от окръг или гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР