На Бен Шепърд е забранено да се регистрира в Strictly

...
На Бен Шепърд е забранено да се регистрира в Strictly
Коментари Харесай

На Бен Шепърд му е забранено да участва в популярно телевизионно шоу, тъй като той е разкрит като нов водещ на This Morning

На Бен Шепърд е неразрешено да се записва в Strictly Come Dancing.

48-годишният постоянно взе участие Добро утро, Британия и в този момент ще поеме ролята на Холи Уилоуби и Филип Скофийлд в „ Тази заран с Кет Дийли “. Въпреки дългогодишната си кариера на ефирен водещ, като звездата взе участие и в шоуто с викторини на Poplar Tipping Point, Бен е неразрешен от брачната половинка му Ани да взе участие в предаването Strictly Come Dancing на BBC.

Обсъждайки танцовото съревнование с Анди Питърс в GMB, той преди този момент сподели: „ Анди, бих се радвал да вземам участие в Strictly. Както знаете, прекарах три години в университета, учейки се да танцувам, имам тапия по танци - явно това не ме прави добър танцьор.

„ Но жена ми в действителност не желае да върша Строго, приказвал съм за това доста обществено, само че тя не се интересува от мен имам спекулация. Мисля, че тя е доста тесногръда и това може да е страхотна опция, кой знае какво може да се случи? "

Той продължи: „ Ще бъде необикновено преживяване, обичам малко бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР