На бърз курс по молекулно моделиране в органичната химия бяха

...
На бърз курс по молекулно моделиране в органичната химия бяха
Коментари Харесай

Проф. Мермерски разкри как бори COVID-19

 На бърз курс по молекулно моделиране в органичната химия бяха подложени водещите на " Здравей, България " от професор Йонко Мермерски, който беше посетител в студиото на утринния блок на NOVA. Той на процедура сподели част от главните молекули, които построяват основни медикаменти, помагащи при разнообразни болести.

В момента най-актуалният въпрос е какво е лекарството, с което американският президент Доналд Тръмп съумя бързо и дейно да пребори COVID-19. То има три съставки – " Ремдесивир ", " Дексометазон " и коктейл от антитела  " Регенерон ".

" Коктейлът обаче е безценен, труднодостъпен и към момента е в пробна фаза. Трябва да имаш кураж, с цел да се подложиш на сходно лекуване. В света сега едвам 10-тина души са го приели и един от тях е Доналд Тръмп ", съобщи професор Мермерски.

" Американският президент продължава да неглижира ковид. Самият той съобщи, че когато човек има неговите признаци, се усеща като леко настинал ", безапелационен е Мермерски.

По думите му сега главният спор зад Океана е дали да се носят предпазни маски или не. Мнозина считали, че ако използват такива, това едва ли не означавало, че не желаят отваряне и рестартиране на стопанската система.

Проф. Мермерски разяснява и обстановката в Съединени американски щати в подтекста на идния президентски избор. 

" Всичко се пречупва през призмата на политиката, няма сиво пространство – всичко е или бяло, или черно ", сподели професорът.

Проф. Мермерски разкри и по какъв начин самичък си прави предварителна защита: " 1 лъжица сода в чаша вода на гладен корем, поглъщам я. Също, когато пия кафе денем, апелирам за два лимона на фреш с 2 лъжички мед, което оказва помощ за възстановяване на имунната система ". Той разяснява и това, че праховите частици, които пътуват, са отговорни за болестите.

" Ако аз кихна в " Обеля " и имаме огромна централизация на прахови частици, с помощта на градския превоз, могат да стигнат до летището. На вирусите особено в зимно време и на студено им би трябвало повърхнина ", сподели проф. Мермерски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР