На Балканите не може да подхождаме егоистично, проблем в която

...
На Балканите не може да подхождаме егоистично, проблем в която
Коментари Харесай

Борисов: Без егоизъм на Балканите, нужен ни е мир

На Балканите не може да подхождаме егоистично, проблем в която и да е страна визира и другите, по тази причина разгадавам и на сътрудниците за реализиране на мир. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в понеделник след среща с Драган Чович - член на Председателството на Босна и Херцеговина, заяви държавната осведомителна работа.

В тази толкоз значима изборна година за Босна и Херцеговина по всевъзможен метод ще се опитаме да оказваме помощ за единството на страната, сподели още Борисов.

Той е специфичен посетител на 21-ия Международен стопански панаир в Мостар, който се открива във вторник. Изложението си слага за цел да ускори икономическото развиване посредством среща на бизнеса от района със международни компании. В него ще вземат участие и политически водачи от страните от Западните Балкани, с които българският министър председател ще организира срещи.

По време на диалога му с Чович са разисквани двустранните връзки, пред които има неусвоен капацитет по общото изразено мнение, евроатлантическата вероятност на страните от района и най-сериозният инструмент за гарантирането й – развиването на стопанската система и на инфраструктурата.

" Направим ли инфраструктурата, ще има и разцвет. Другото го пробвахме, не се получи ", сподели още Борисов.

" Сигурен съм, че нашият евроатлантически път е без конкуренция ", съобщи Чович.

След идването си българският министър председател написа във Facebook:

" Започна визитата ми в Босна и Херцеговина със среща с члена на Председателството на страната господин Драган Чович. Утре ще вземам участие в откриването на Международния стопански панаир в Мостар. Бих желал по този метод още веднъж да се подчертае смисъла на икономическото развиване на страните от Западните Балкани за европейската им вероятност ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР