На българския пазар вече може да се намери и най-новият

...
На българския пазар вече може да се намери и най-новият
Коментари Харесай

Започват продажбите на HUAWEI WATCH GT 3 SE - най-лекият модел от серията GT 3

На българския пазар към този момент може да се откри и най-новият и най-лекият представител на хитовата серия смарт часовници WATCH GT 3, а точно HUAWEI WATCH GT 3 SE. В извънредно лекото си тяло, той посреща условията на дейните градски хора, спортните запалянковци и всички, които обръщат особено внимание на своите здравни параметри и здравословен метод на живот.

Комбинирайки актуален дизайн и функционалност, HUAWEI WATCH GT 3 SE е основан в отговор на това, което потребителите споделят като спънки пред по-високата им физическа интензивност и нейното следене благодарение на актуалните технологии. Той е извънредно лек и комфортен за носене във всевъзможни обстановки, в това число спортове навън, батерията му устоя до 2 седмици, а самото му зареждане е извънредно бързо. Същевременно е съчетаем и с Android, и с iOS смарт телефони, и разрешава на потребителите да споделят резултатите си от приложението HUAWEI Health със Strava - известното приложение и обществена мрежа за спортни достижения.

Лек, само че цялостен с благоприятни условия

HUAWEI WATCH GT 3 SE е създаден с мисъл за спортните запалянковци и неговите дизайн и функционалност са ориентирани да оказват помощ на потребителите да изследват света, екипирани с леко и мощно устройство.

Външният му тип е напълно изменен, с акцент върху 1.43-инчов пъстър AMOLED екран с висока резолюция 466 x 466 с пикселна плътност 326 PPI. За отбраната му е употребен Corning Gorilla Glass, а цялостната резистентност на изхабяване е още по-висока с подсилени полимерни нишки.

Въпреки подсилените материали, HUAWEI WATCH GT 3 SE тежи единствено 35.6 грама (без каишката), а тялото му е дебело единствено 11мм. Моделът се предлага в два цвята - Graphite Black и Wilderness Green, с голям брой циферблати, с които да го персонализирате. Освен хилядите тематики за циферблати, потребителите могат да употребяват OOTD (популярна наклонност в обществените мрежи, идваща от outfit of the day) и портретни фотоси, с които да основават свои неповторими циферблати, отразяващи стила, в който са решили деня си.

HUAWEI WATCH GT3 SE - съвършеният смарт часовник за ежедневни физически провокации
HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа водоустойчивост до 5ATM, отговаряща на стандарта ISO 22810:2010, което му разрешава да работи под вода на дълбочина до 50 метра за 10 минути. Работи с 5 съществени сателитни системи: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS, и се отличава с висока точност на геопозиционирането и ниска интерференция, което подсигурява висока акуратност на премерване на тренировките на всевъзможни терени.
HUAWEI WATCH GT 3 SE поддържа над 100 спортни режими, интелигентни проекти за тичане, и даже логаритъма TruSportTM, създаден от Huawei, който предлага спортни инсайти, основани на насъбраните данни от тренировките ви.

Отличен здравен помощник с модернизиран HUAWEI TruSleepTM 3.0

HUAWEI WATCH GT 3 SE предлага още точно следене на общите здравни параметри на потребителя. Благодарение HUAWEI TruSeenTM 5.0+, HUAWEI TruSleepTM 3.0 и други технологии от серия Tru за следене на здравето, HUAWEI WATCH GT 3 SE показва цялостна здравна картина на сърдечния темп, качеството на съня, SpO2 (кислородно засищане на кръвта) и равнищата на стрес.

Обновената технология HUAWEI TruSeenTM 5.0+ се оправя по-добре с шума при придвижване и в допълнение усъвършенства точноста на измерването на пулса по време на тренировки.
HUAWEI TruSleepTM 3.0 е друга част от серията HUAWEI Tru, която употребява водеща в промишлеността технология, основана на инфрачервени лъчи за следене на съня. Тя внася спомагателна акуратност при следене на качеството на съня и неговата подробна конструкция, построена от разнообразни етапи - лек сън, бездънен сън, REM (сънуване) и будни интервали, като проучва голям брой физиологични параметри, основани на придвижването на тялото, пулса и HRV (Heart Rate variability - дребните вариации във времето сред сърдечните удари).

Освен това HUAWEI TruSleepTM 3.0, през приложението HUAWEI Health, поддържа запис на качеството на съня, говоренето на сън и хъркането, с цел да даде на потребителя скъпа информация за държанието му по време на сън, и автоматизирано да разпознава 6 типични казуса, измежду които мъчно заспиване, лек сън, елементарно пробуждане през нощта, ранно пробуждане, доста сънища и неточен сън, и дава над 200 научно основани персонализирани оферти за разрешаването им.

По оттношение на поддържането на здравословен метод на живот, приложението HUAWEI Health предлага голям брой персонализирани напомняния, обединени под Healthy Living провокации, да вземем за пример дневен банкет на вода, график на приемане на медикаменти и други.

Цялостно улеснение с HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI WATCH GT 3 SE предлага улеснение за цялото всекидневие - поддръжка на телефонни позвънявания, навигация, MyTuner Radio, Infinity Loop, eSound Music, TickTick Focus To-Do, Home Workouts и доста други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР