На българския пазар вече е наличен новият смартфон Huawei nova

...
На българския пазар вече е наличен новият смартфон Huawei nova
Коментари Харесай

Huawei nova Y61 с тройна AI камера вече се предлага на българския пазар: ето цената

На българския пазар към този момент е разполагаем новият смарт телефон Huawei nova Y61, който е от серията Huwawei nova Y, оповестиха от компанията. Това е наличен модел, сплотяващ технологии с фешън трендове, като се концентрира върху камерата, външният тип, дългият живот на батерията и изцяло потребителско преживяване.

Смартфонът към този момент може да се откри в мрежата на A1, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора и сътрудниците на дистрибутора Поликомп на целесъобразна цена 379 лв. или със съответните абонаментни проекти на мобилните оператори.

Тройна 50MP камера с изкуствен интелект

Един от най-големите акценти на Huawei nova Y61 е 50-мегапикселовата AI тройна камера. Трите обектива, ситуирани на гърба  на устройството, се ръководят от 50MP съществена камера, което ви разрешава да вършиме фотоси с висока разграничителна дарба и кристално ясни елементи.
 Huawei може дефинитивно да напусне Русия
Huawei може дефинитивно да напусне Русия

Компанията изцяло спря директните доставки на смарт телефони и други устройства за Русия

Вторият обектив е 2-мегапикселова камера за дълбочина, която работи в тандем с главната 50MP камера, с цел да основава добре осветени фотоси, които акцентират обекта и неговите характерности и основават боке декор, който не контрастира прекомерно внезапно на главния обект върху фотографията.
 Снимка 597470
Източник:

Третият обектив е 4-сантиметровата макро камера, която разрешава на потребителите да изследват микроскопичния свят отвън тяхното усещане.

Смартфонът поддържа Super Night Shot, което ви разрешава да заснемате превъзходни нощни пейзажи без статив. Super Night Shot употребява логаритъм за понижаване на шума в няколко фрагмента, който може по-добре да потисне светлината. Освен това, Super Night Shot поддържа до 6 секунди затвор, което разрешава по-дълга експозиция.

Задната камера предлага и функционалност Slow Motion, която е изключително подобаваща за основатели на наличие, които желаят да снимат видеоклипове за готвене или скъпи моменти от спортно събитие или концерт. Камерата разполага и с Master AI, който може интелигентно да разпознава съответни обекти и подиуми, да усъвършенства цвета и яркостта и да реализира по-добри театрални фотоси в разнообразни фрагменти.
 Снимка 597471
Източник:

Huawei nova Y61 е тъничък смарт телефон, който се отключва с комфортен бутон в профил с задействан пръстов отпечатък. Разполага с 6,52-инчов екран с разграничителна дарба 1600 x720p и 8x Ultra High Resolution Touching Control.

Благодарение на него предлага сензорно преживяване с точност на равнище пиксел. В допълнение, интелигентният Dimming Master може също да записва желанията на потребителя за затъмняване в среди със слаба и мощна светлина и да се приспособява по отношение на тях. Предпочитаното от потребителя равнище на бляскавост се записва един път и когато потребителят още веднъж е в същата тъмна или ярка среда, то може автоматизирано да се настрои към желаната от него стойност.

Мощна батерия за работа и забаваление

Huawei nova Y61 се зарежда от 5000mAh батерия, която подсигурява успокоение даже при интензивна приложимост: поддържа до 9,5 часа игри, 25 часа телефонни диалози, 13,5 часа сърфиране в мрежата и 13,3 часа видео стрийминг. В допълнение, разполагате със 22,5 W HUAWEI SuperCharge  за бързо зареждане.

Освен това, смарт телефонът идва с интерфейса EMUI 12, като измежду множеството му преимущества е опцията да се задейства Simple Mode с по-големи шрифтове, по-големи икони и по-силен тон - три функционалности, които разрешават по-голяма досегаемост.
 Започват продажбите на Huawei Watch GT 3 SE - ето къде и на каква цена
Започват продажбите на Huawei Watch GT 3 SE - ето къде и на каква цена

Това е най-лекият модел от серията GT 3 - с до 2 седмици живот на батерията
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР