На българската музикална сцена трябва да има повече от тези

...
На българската музикална сцена трябва да има повече от тези
Коментари Харесай

ТОП 5 БГ музикални звезди, които трябва да слушаш този септември

На българската музикална сцена би трябвало да има повече от тези готини младежи, които са освен щури, само че и супер артистични. Ето за какво взехме решение да създадем един ТОП 5 на артистите, които си заслужава да бъдат чути повече от веднъж:

5. BOZHYDAR music 

Божо не е супер известен към момента, само че пък траковете му са много разпознаваеми в нета. " Диаманти " е една от най-новите му песни, събрала над 100 хиляди гледания в YouTube. Божидар сигурно е един от най-обещаващите млади рапъри у нас, а песните му с MOM4ETO са на цялостен repeat.

Виж още: Секс във виртуалната действителност?! Първите 18+ VR платформи са към този момент на пазара

4. ВОЛЕН

Наскоро ви разказахме за Волен, който е наследник на Годжи. Младият артист несъмнено е наследил музикалния гений на татко си. Двамата обаче се движат в тотално друга посока. Волен постоянно основава музика в колаборация с различен актьор, а най-често това е Петър Йотов, прочут и като Peyotoff. Музиката им е комбинация сред различното звучене на МОЛЕЦ и еротичното на The Weeknd, и Шаде. О, да! В музиката им доста от чувството, което носи Шаде с нейните любовни тракове. 

Виж още: Спонсори не обича, само че голотата я влече: Рич Бич сподели дупето без задръжки

3. Мишел

Наскоро певицата, която изгря в X Factor, пусна чисто нова независима ария, която ни остави без мирис. Мишел е траяла да се занимава с музика и след шоуто, а за това решаваща роля има едно пътешестване на стоп от Варна до Добрич и едно присъединяване на V:RGO. Именно там двамата се срещат и както се споделя, останалото е история, тъй като двамата са дружно във връзка. Бяхме чували Мишел и в други части, само че към този момент е реалност първото ѝ независимо такова:

2. МОЛЕЦ

Наскоро писахме, че в случай че искаш да си в тренда – наложително пускай „ 7 дни “, „ Еуфория “ и „ Голям “. Там ще чуеш по какъв начин две симпатични момчета вършат най-хубавите разпяти неща на фона на ров бийтове с поп и хип-хоп стилистика. Крис Макаров и Юлиан Славчев са момчетата за МОЛЕЦ и ни пръскат главите от кеф с музиката, която основават. 

1. YUNG MICI

Това момче е откритието ни за септември! Все още няма куп песни, само че бийтовете и лириката са на супер равнище. Парчето му " Дрога " е несъмнено това, от което имаме потребност тази есен. Наскоро даже Боро Първи се включи в парчето с ремикс версия, само че в случай че питате нас... избираме истинската версия. Не пропускайте да чуете и другите части на YUNG MICI, тъй като си заслужават.

Виж още: " Не виждам нищо в това момче ": Хейтъри оплюха сина на Годжи 

Изображение: https://www.instagram.com/yungmici1/, https://www.instagram.com/molec__official/, https://www.instagram.com/mishelstraminskiy/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР