На българска граница камионите чакат най-дълго в цяла Европа. Това

...
На българска граница камионите чакат най-дълго в цяла Европа. Това
Коментари Харесай

Подкаст: Държавата с най-бавните граници в ЕС

" На българска граница камионите чакат най-дълго в цяла Европа. " Това споделят. Репликата обобщава ситуацията, до което се докара България, откакто не се приготви съответно за натоварването, нараснало се фрапантно през последните години. А то е елементарно очевидно, в случай че се гледат статистиките.

В този епизод на " Гласът на Капитал " описваме ази седмица: обясняваме за какво се стигна до тук, какво демонстрират данните, какви са трудностите, както и решенията, които, уви, могат да се случат мъчно и постепенно. С журналиста Антон Чепилски отидохме на място, с цел да се срещнем с двете най-проблемни тапи: на двата моста на Дунав при Русе и Видин, и да разберем какво се случва по българско-румънската граница, която е една от най-натоварените.

В епизода ще чуете още:

Причините главните гранични пунктове в страната да са все по този начин задръстени Как това пречи на всички нас - пътуващи, работещи, на бизнеса, както и на компаниите превозвачи? Какви са решенията в националните тактики и съгласно бизнеса? За концепцията на община Русе да построява? Какво въздействие оказват коронавирус пандемията, рецесията с веригите за доставки и войната в Украйна Кои са най-бързите решения и първите стъпки?
Your browser does not support the audio element. Реклама
Гласът на " Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " може да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Свързани публикации Подкаст: Има ли смисъл от изборните акции 26 август 2022, 12:00 Подкаст: Защо София има 10 депутати по-малко (и други изборни парадокси) 19 август 2022, 12:44 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Анина Сантова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР