На българо-сръбската граница, на ГКПП Калотина трафикът е интензивен за

...
На българо-сръбската граница, на ГКПП Калотина трафикът е интензивен за
Коментари Харесай

Трафикът е интензивен за леки автомобили на българо-сръбската граница

На българо-сръбската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина трафикът е натоварен за леки коли на вход и излаз. На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове трафикът е естествен, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На българо-гръцката граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове трафикът е естествен.

На българо-турската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево трафикът е натоварен за товарни коли на излаз. На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове трафикът е естествен.

На българо-румънската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Видин трафикът е натоварен на вход за товарни коли. На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове трафикът е естествен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР