На България ѝ предстои да влиза във война с Русия,

...
На България ѝ предстои да влиза във война с Русия,
Коментари Харесай

Предстои ни война с Русия по волята на САЩ, смята Валентин Вацев

На България ѝ следва да влиза във война с Русия, тъй като такава е волята на Съединени американски щати. Каквото изиска Америка, това ще стане. България няма да може да избегне това задължение.

Това мнение изрази в изявление за геополитическият анализатор доцент Валентин Вацев.

" Целият смисъл в културно-политически проект е да се изпратят в Русия да кажем даже две батальонни тактически групи, с цел да може българи да убиват руснаци и руснаци да убиват българи. За да може българо-руските връзки най-сетне да се окървавят. "

Вацев е на мнение, че политическата задача на България е основаване на държавно управление все пак, по всевъзможен начин и непременно, " което може да има всевъзможни вариации в състава си, само че би трябвало да бъде постоянно ".

" Защото от това държавно управление се чакат две неща – да разгласи война на Русия в състава на НАТО и да разгласи постоянна готовност, за което си знаем занапред, че няма да се получи – България няма наборна работа от десетилетия. "

Широка, гневна и истерична подгряваща група от социолози и политолози внушава всеки ден на българите, че в случай че не се построи държавно управление, ще настъпи краят на света, а последващи близки избори биха били национална злополука, разказа следизборната обстановка Валентин Вацев.

По думите му в Политическа партия се носи " атмосферата на разхайтена детска градина ", " атмосфера на любимците на историята, на които американски дипломат не е приказвал твърдо ".

Първият мандат на ГЕРБ най-вероятно ще е неефикасен, при втория мандат – " Политическа партия ще се държат като развинтени хлапаци ", а третият мандат, който може да бъде на Стефан Янев, ще бъде решителен, счита анализаторът. Относно поръчките на Янев, че няма червени линии, той означи:

" Заповядайте, ние сме платформа за разговор – това е нещо към този момент оттатък разговора, подготвеност да направиш държавно управление непременно, тъй като това е задачата. "

" Очаквам цялостна победа на американското посолство. Ще бъде построено държавно управление в последния миг, което ще бъде благословено като избавление на България. Обединена Европа през днешния ден напълно не е толкоз единомислеща по въпроса за ефикасни военни дейности против Русия и може да се разцепи. За България единственият потребен жизнетворен ход е отводът да взе участие в ефикасни бойни дейности ", разяснява Валентин Вацев в предаването " Политически НЕкоректно ".

" Байдън, отвън своята морбидна агитация, е последовател на деескалацията. Байдън е този, който не разрешава на НАТО през днешния ден да взе участие пълноценно в тази война. Байдън не е ястреб, въпреки че понякога играе ястреб, той е гълъб. Байдън сякаш е последната спънка пред прекосяването на войната, която тече де факто, към война де юре ", акцентира още анализаторът.

" Новото на тази война по отношение на всички досегашни войни е, че от бойното поле отсъства така наречен мъгла на войната. Сега бойните дейности по-скоро наподобяват на шахматна партия – двамата участници и всички фенове виждат какво има на шахматната дъска. Това е война от нов вид. Няма я към този момент мъглата на войната, пушилката на войната. Генералните щабове се надлъгват и печели, който прави повече ходове напред. Шахматен вид водене на бойни дейности. "

Големият удар на съветските войски ще бъде в направлението Николаев – Одеса. Това следва преди началото на зимата, предвижда Валентин Вацев.

Русия не е по-малко ефикасна от Украйна в постоянните бойни дейности. Русия е по-слаба в медиен проект, сподели още Вацев.

" Не ме изненадва фактът, че Русия непрестанно губи пропагандно. Русия сега води война със себе си, освен с Украйна. Проецирано върху огромния исторически и геополитически календар, Русия е в лятото на 1917 година. Февруарската гражданска война към този момент е предходна, Октомврийската още не е пристигнала. "

Тези, които свеждат всичко до личността на Путин, остават безпределно трагично заблудени, счита Валентин Вацев.

" Те и с Хитлер водиха война по този начин, с разбирането, че би трябвало да го бием в напълно самостоятелна, лична форма. Това е политически инфантилизъм. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР