На България ѝ отива да има жена министър-председател. Ние в

...
На България ѝ отива да има жена министър-председател. Ние в
Коментари Харесай

ДПС към Мария Габриел: На България ѝ отива да има жена министър-председател

„ На България ѝ отива да има жена министър-председател. Ние в Движение за права и свободи имаме принцип, когато има да се свърши значима и виновна работа, се обръщаме към дамите ”. Това съобщи на срещата с Мария Габриел в Народното събрание Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

„ Надяваме се и пожелаваме мандата, който ще получите да го завършите сполучливо и да приключим работата, която българските жители чакат “, сподели той.

„ През миналите 14 години с немалка част от вас сме работили, взаимно сме отстоявали евроатлантическата визия на България. Днес стоя пред вас с отговорността пред всички гласоподаватели, по тази причина през днешния ден основната дума е разговор “, уточни от своя страна Мария Габриел.

Тя прикани в кратковременен и дълготраен проект да се съобщи кое е значимото пред България.

„ Предизвикателството през днешния ден е да осъществим думата разговор в дейности. Иска ми се в този разговор да намерим това, което сплотява, сплотява, което ни дава сили да вървим напред. На първо място приоритет е кабинет, втората е непоклатимост на обществените финанси, третият- правосъдна промяна с следствие на основния прокурор и делене на комисиите на КПКОНПИ на две елементи, както и конституционна промяна ”, сподели още тя и още веднъж посочи, че ще се изиска премахване на основния прокурор Иван Гешев.

Тя изброи целите, които би си сложила, в случай че стане министър председател, а от „ Движението “ подчертаха, че в огромна степен съответстват с техните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР