На България ѝ е нужно редовно правителство. В този смисъл

...
На България ѝ е нужно редовно правителство. В този смисъл
Коментари Харесай

Кристина Петкова : Отговорността за редовен кабинет е на първата или втората политическа сила

На България ѝ е нужно постоянно държавно управление. В този смисъл отговорността за предлагането и съставянето на постоянен кабинет е на първата или втората политическа мощ. Това съобщи Кристина Петкова, зам.-председател на Демократи за мощна България в ефира на Българска национална телевизия.

" За последните три години двата постоянни кабинета бяха препоръчани от - Демократина България (ПП-ДБ). В 49-ото Народно заседание ние с 63 народни представители поехме да носим отговорността да предложим състав на кабинет, с цел да има България постоянно държавно управление, което да следва националните ползи ", сподели Петкова.

Според нея с държанието и изявленията си Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г демонстрира, че не желае да сформира кабинет.

  " Нашите гласоподаватели ни споделиха, че в този момент е време да бъдем съпротива. Кадровата чистка в службите продължава. Българското разузнаване обслужва политически ползи ", изясни още тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР