На Бъдни вечер пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп-фолк певицата

...
На Бъдни вечер пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп-фолк певицата
Коментари Харесай

Поп-фолк певицата Емилия: Жоржина върна мъжа ми към живота

На Бъдни вечер пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп-фолк певицата Емилия. Тя приказва искрено за любовта, загубите, болката от гибелта на Феди Башур и какво й е дала и взела музикалната кариера.

„ Със брачна половинка ми имаме огромна обич. Успяхме да си наредим връзките макар предходните ни сътрудници. След катастрофата  ни споделиха, че няма да може да имаме деца. Не искахме да приемем, че обичта ни няма да роди плод. Все отново стана знамение и по този начин се появи Жоржина. Не я демонстрираме от боязън след нещастието, която преживяхме. Когато бяхме най-щастливи и споделихме насладата си, изгубихме Федката. Жоржина в никакъв случай няма да го размени, само че върна Жорж към живота. Той се беше отказал. Цял живот ще се бори с тази болежка ”, показа звездата.

И добави, че да си родител е доста мъчно. " Спорим главно за възпитанието на децата. Жорж е неприятното ченге, а аз положителното. Той доста държи да учат. Имаме положителни деца, само че ни тормози средата, в която живеят. Говоря за всички неразрешени неща - алкохол, балони, опиати ”, добави Емилия.

Тя разяснява и дали съжалява за нещо по отношение на кариерата си. „ Да влизаш в спорове, когато си известна персона, е на ниска цена ПР.Аз съм човек с достолепие. Младостта ми мина с Митко и Мария Димитрови. Уважавам тези хора като втори майка и татко. Не съм била съгласна с доста неща, които са ми се случвали, до момента в който бях във компанията им, само че е трябвало да си потегли.  Не скърбя за нищо, тъй като това ме е построило като персона. Семейството ми виждаше, че не съм оценена. Бих желала тази компания да се извини на майка ми, а не на мен. Сега се усещам като воин, тъй като направих доста известни песни в последните години ”, разясни Емилия.

 На въпрос за какво съгласно нея Бог й е изпратил Жорж, тя отговори по следния метод: „ За да ме научи да бъда по-решителна, да имам вяра в себе си. Той е сложен темперамент, пъстър като човек, доста заслужен. Нашата връзка е доста дълбока ”.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР