На авиацията на САЩ, включително и на гражданската, е забранено

...
На авиацията на САЩ, включително и на гражданската, е забранено
Коментари Харесай

Иран забрани на САЩ да пресича въздушното и пространство

На авиацията на Съединени американски щати, в това число и на гражданската, е неразрешено да пресича въздушното пространство на Иран, заяви военачалник Амир Фарзад Есмаили - командващ на иранската база на противовъздушната защита " Хатам ал Анбия ", представен през днешния ден от международните организации и Българска телеграфна агенция.

" Ние не можем да демонстрираме пред света двоен стандарт на държание. Вместо това, да вземем за пример, споделяме, че Съединени американски щати са самонадеяна международна страна и няма да позволим на американски самолети, даже и единствено за транспорт на пасажери, да пресичат въздушното пространство на Ислямската република, тъй като Иран е срещу политиката на Съединени американски щати ", сподели той.

Друг върховен ирански боен - бригаден военачалник Мохамад Бакери, съобщи в Техеран през днешния ден, че " всеки противников аероплан, навлизащ във въздушното пространство на Иран, получава неотложно предизвестие от базата на Противовъздушна отбрана ".

" Враговете би трябвало да знаят, че предизвестието против техните самолети е най-малката от вероятните реакции на Иран ", добави генералът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР