На армията трябва да осигурим най-доброто възможно, за да изпълняват

...
На армията трябва да осигурим най-доброто възможно, за да изпълняват
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов в Панорама: На армията трябва да осигурим най-доброто

На армията би трябвало да осигурим най-хубавото допустимо, с цел да извършват най-добре своя дълг. Това разяснява министърът на защитата Красимир Каракачанов в студиото на " Панорама ", във връзка процедурата за избор на нови изтребители за армията.

През 2 години се сменяше мнението какви самолети би трябвало да се купят, разяснява той.

Военните споделят, че F-16 e най-хубавото. Част от тях имат терзания, че по-късно по остарял български бит обаче няма да се отделят средства за поддържане, съобщи Каракачанов. По думите му купуваме бойни самолети за 40 години напред.
 Полк. Димитър Стоянов: Доставката на F-16 би лишила 5-6 години Полк. Димитър Стоянов: Доставката на F-16 би лишила 5-6 години
Противопоставянето сред институциите не е в интерес на българското общество. Няма по какъв начин обаче да има компромис в битката с корупцията, в битката за по-ви...

В хода на договарянията ще стане ясна окончателната цена. Досега в диалозите и с трите страни споделят, че ще се съобразят с нашите условия. Такова беше и известието от Белия дом. Те са склонни да се съобразят с ценовите параметри, заложени от българския парламент. Ако изискванията не са преференциални, ще го кажа в прав текст, разяснява военният министър.

Той прикани дебатът в Народното събрание да не се трансформира в " Русия против Америка ".

По мотив напрежението във Войводиново министър Каракачанов сподели, че би трябвало да се подчертава върху образованието на ромите и да се съблюдава законът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР