На Apple Watch се приписва заслуга за спасяването на живота

...
На Apple Watch се приписва заслуга за спасяването на живота
Коментари Харесай

Мъж, който едва не загина от съсиреци: Apple Watch може да спаси живота ви, хора

На Apple Watch се приписва заслуга за спасяването на живота на мъж, откакто му оказва помощ да открие рано евентуално смъртоносни кръвни съсиреци. Кен Кунихан споделя, че неговият Apple Watch е изиграл животоспасяваща роля, когато е засякъл необикновена смяна в дишането му.

Кен споделя пред ABC News: 

През октомври получих сигнал, че дишането ми е нараснало. Съпругата ми ме накара да се обадя на сина си и той ми предложи да отида в амбулаторията, да ме прегледат, което и направих. И те просто направиха рентгенова фотография. И ми дадоха някакви медикаменти за бронхит по това време.

„ След като се прибрах у дома, с цел да си умря, Apple Watch изпрати различен сигнал. “

Оказва се подобен, който ще избави живота му. Около 22:00 ч. вечерта часовникът съобщил на Кен – който е „ доста деен “ – че кислородът в кръвта му е невисок. Съпругата и синът му го водят в болничното заведение, където лекарите изследват данните, събрани от Apple Watch, и откриват съществено заболяване.

Върнаха ме на компютърна томография и откриха, че имам кръвни съсиреци в белите дробове.

Лекарят споделил на Кен, че в случай че не е отишъл в болничното заведение, е можел да почине.

Той сподели, че 60% от хората, които имат това положение на този стадий.. Ами в случай че си бях лежащ, можеше да не се събудя на идната заран.

След като се възвръща, Кен споделя, че Apple Watch е избавил живота му. 

Имам другари, които са отишли и са си купили Apple Watch вследствие на това. Снощи вечерях с един приятел… и той също желае да си купи Apple Watch. Това избави живота ми. Невероятно е.

Apple Watch и други умни часовници са цялостни със здравни принадлежности, които могат да оказват помощ на хората да наблюдават сърдечния си темп и общата си интензивност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР