На Андрю Тейт са връчени правни документи от адвокати, представляващи

...
На Андрю Тейт са връчени правни документи от адвокати, представляващи
Коментари Харесай

Връчиха на Андрю Тейт съдебни документи след обвиненията в сексуални престъпления

На Андрю Тейт са връчени правни документи от юристи, представляващи четири от хипотетичните му жертви, които са го обвинили в обезчестяване и полови похищения, съобщи The Guardian. Четирите дами, на към 30 години, водят гражданско дело против инфлуенсъра и кикбоксьор за хипотетични закононарушения сред 2013 и 2016 година, до момента в който той към момента е живеел в Обединеното кралство. Кампания " Crowdjustice " в поддръжка на правни дейности против Тейт е събрала повече от 40 000 лева

Адвокатите от “McCue Jury & Partners “, които съставляват ищците, споделят, че са доставили писмото на Тейт персонално в сряда на неговия адрес в Букурещ, където той е под домакински арест в очакване на обвинявания в трафик на хора в Румъния. Според адвокатската адвокатска фирма задачата на делото е да се потърси „ правдивост, отговорност и обезщетение за жертвите на Тейт “, както и да се насърчи „ наказателно следствие в Обединеното кралство на закононарушенията на Тейт с вярата той да бъдеосъден в Обединеното кралство, в допълнение към обвиняванията, против които е изправен в Румъния ”.

Правното писмо разказва в детайли обвиняванията, направени от четирите дами, в това число изнасилвания, съществени физически набези и контролиращо и наложително държание. Те уведомяват Тейт, че според от отговора му, през идващите седмици против него ще бъде стартирано правосъдно произвеждане във Върховния съд в Лондон.

Една от дамите твърди, че след среща с Тейт през 2014 година той я е нападнал. Тя споделя: „ Докато правехме секс, той стартира да ме души и ме задуши толкоз мощно, че изгубих схващане. Мислех, че ще умра. Когато се разсъниха, той продължаваше да ме изнасилва. Трудно ми е да приказвам, тъй като е толкоз разстройващо, само че това се случи. “

36-годишният Тейт, британско-американски жител с повече от 6,5 милиона почитатели в Twitter, беше подложен под домакински арест в Румъния през април, откакто съдът отхвърли настояването на прокурорите за удължение на задържането му. Заедно с брат си и две румънки Тейт е изправен пред обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и проведена престъпност. Те са отхвърлили всички обвинявания.

Един от ищците, който взе участие в производството, споделя: „ След толкоз дълга битка за правдивост се усещам добре най-сетне да направя позитивна крачка напред. Въпреки че това прекарване беше извънредно травматично за нас, ние получихме мощ от обстоятелството, че взехме решение да заемем позиция и не сме сами. Надяваме се, че предявяването на този иск ще насърчи други хора да приказват против насилниците си, без значение какъв брой могъщи са те. “

Матю Джури, ръководещ сътрудник на “McCue Jury & Partners “, споделя: „ Това е значима стъпка в акцията за правдивост на оживелите от хипотетичните закононарушения на Тейт в Обединеното кралство, като водят борбата си напряко пред вратата на Тейт. Правните документи, доставени на Тейт през днешния ден, разкриват сериозността и цялата тежест на обвиняванията против него.

„ Въпреки скандалните изказвания на Тейт, че тези дами даже не са същински, като чете вестниците, той би трябвало да си спомни какъв брой действителни са те. Приказките за „ Матрицата “ и „ подправените знамена “ нямат тежест в съда. Оцелелите с неспокойствие чакат да го видят там.

Говорител на Тейт споделя: „ Разбираме, че има огромен интерес към Андрю в момента; той обаче изрично отхвърля тези обвинявания и не утвърждава насилието от какъвто и да е тип по отношение на дамите. Всички полови актове, в които Андрю е взел участие, са били по взаимно единодушие и са съгласувани преди този момент от двете страни.

Представителите на Tate са потърсени за коментар.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР