На АМ «Хемус», в района на Провадия, в посока гр.

...
На АМ «Хемус», в района на Провадия, в посока гр.
Коментари Харесай

25-годишна с БМВ се заби в мантинелата на магистрала „Хемус“

На Автомагистрала «Хемус», в региона на Провадия, в посока гр. Шумен, е зародило произшествие с присъединяване на «БМВ». По време на придвижването си, лидерката на автомобила – Б.Р. (25 г.) от с. Белоградец, губи надзор над колата и се блъска в мантинела.

Инцидентът, за който оповестиха през днешния ден от пресцентъра на ОДМВР – Варна, е станал в ранния следобяд в събота. Вследствие на удара 25-годишната жена е получила фрактура на ляв крайник, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак в събота, към 19:30 часа, още веднъж на Автомагистрала «Хемус», в региона на Девна, в посока гр. Шумен, е зародило и произшествието с присъединяване на «Роувър», за който „ Петел “ към този момент заяви. По време на придвижването си, лидерът на автомобила – И.И. (40 г.) от с. Кранево, губи надзор над МПС и се прекатурва на платното за придвижване. Вследствие на случилото се, 40-годишният мъж е потърпевш тежко, потърпевша е съществено и неговата спътница (42 година от с. Генерал Кантарджиево). Двамата са настанени в Реанимацията на МБАЛ«Св. Анна» с заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

Вчера към 20:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Янко Мустаков» и бул. «Константин и Фружин», лидерът на «Волво» А.С. (23 г.) от Варна не съблюдава наредбите на пътен знак „ Стоп! “ и блъска «Дачия», движеща се по булеварда. Вследствие на случая 23-годишният мъж и неговата спътница (на 26 г.) са получили травми на глава, прегледани са и освободени, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР