На Алисия й се ще да е истинска принцеса, досущ

...
На Алисия й се ще да е истинска принцеса, досущ
Коментари Харесай

Алисия си проси годежен пръстен

На Алисия й се ще да е същинска принцеса, съвсем като облика, зад който се крие в шоуто „ Маскираният артист “. Чалгаджийката досадно натяква на приятеля си Симеон Филипов, че желае да се омъжи на сцената на риалитито, написа в. „ Уикенд “.

Певицата давала за образец плеймейтката Златка Райкова, която се сгоди в ефир преди година и половина. Тя сподели „ да “ на ММА боеца Георги Валентинов в предаването „ Като две капки вода “, само че след това разтури годежа и се залюби с Благо Джизъса.

„ Как ми се желае и на мен някой да ми предложи брак в някое тв шоу. Ето, Джулиана Гани разкри, че е бременна от сцената на „ Маскираният артист “, ще е хубаво и аз да бъда запомнена с нещо, откакто смъква маската “ – декларирала пред приятелките си Алисия, която не може да се похвали с огромен триумф в любовта.



Жоро Бирмата (в ляво) и Мони Филипов (в средата)- някогашният и актуалният мъж на фолк певицата. Снимка: в. Уикенд

От лятото на 2018 година Алисия има връзка с богаташа Симеон Филипов. Тя все по-често загатва за аферата, като пуска техни общи фотоси, само че крие лицето на мачото. Бившата половинка на Валери Божинов доста се надява Мони да я заведе пред заветния олтар, само че за момента баровецът наподобява няма такива планове. Мълвата носи, че родителите му по никакъв начин не харесвали певицата за снаха.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР