На Алекс Алексиев му е все тая какви заповеди издава

...
На Алекс Алексиев му е все тая какви заповеди издава
Коментари Харесай

Наглост: Алекс Алексиев седна в кафене напук на забраната

На Алекс Алексиев му е все тая какви заповеди издава здравният министър, с цел да спре разпространяването на ковид. Пренебрежението си към противоепидимичните ограничения артистът от „ Откраднат живот ” показва оня ден, сядайки да пие кафе в заведение – нещо, което е изцяло неразрешено.

Екранният доктор Василев попадна в обективите на папараците на Уикенд в региона на НАТФИЗ. Крачещ по „ Раковска ” без маска на лицето си, младият актьор подмина театралната академия и след няколко минути се озова пред кафене на пл. „ Славейков ”.

Алекс влезе в заведението, където би следвало да се продават храни и питиета единствено за у дома, и се настани комфортно на маса на втория етаж . Очевидно заведението работи за „ свои хора ” и позволява определени. Там артиста посръбна кофеин от порцеланова чаша, като в това време наблюдаваше през прозореца, какво се случва из града. Актьорът беше съблякъл палтото си – сигурен знак, че не счита да си потегля скоро.

Под претекст, че оферират асортимента си за у дома, много заведения за хранене и кафенетата в столицата и провинцията безочливо газят разпоредбите за ограничение на Ковид-19. Те разрешават на клиентите да употребяват по масите, а в случай че влезе инспекция от РЗИ или полицията, се оправдават с неистини - че хората сякаш изчаквали седнали поръчките си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР